2777
2789
عنوان

به عنوان یه دختر ماهانه چقدر به خودتون میرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 43 پست
ماهیانه شاید ۲۰۰-۳۰۰ تومن خرجم شه😐هرچند ماه یه بار لباسی چیزی...

مجردی یا متاهل

چندسالته؟

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روتین پوستی کامل تقریبا هر یه ماه میگیرم

هزینه لیزر و فشیال و آرایشگاه... 

لباس جدید هر ماه یکی دو دست میگیرم... 

کافه و قرار هام با دوستام گاهی وقتا 

عطرای مارک میگیرم کلا علاقه ی خاصی دارم به عطر:)

کتاب و هدیه و اینجور چیزا واسه خودم😁 

و ... دیگه یادم نمیاد😂

💜🌻

روتین پوستی کامل تقریبا هر یه ماه میگیرمهزینه لیزر و فشیال و آرایشگاه... لباس جدید هر ماه یکی دو دست ...

شاغلی

یا پدرت خرجتو میده

من هرماه ده تومن خرجمه

شش تومتش حقوق خودمه

بهم میگن ولخرجی🥲

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

کرم مرطوب کننده و ضدآفتاب

خوراکی 

باشگاه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

روتین پوستی کامل تقریبا هر یه ماه میگیرمهزینه لیزر و فشیال و آرایشگاه... لباس جدید هر ماه یکی دو دست ...

همه ی این هزینه ها با خانواده اس؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!

نمی دونم متاسفانه😐

باید حساب کنم از این ماه

ولی لوازم ارایشی و بهداشتی که ماهیانه نمی خرم به جز گلیسیرین

لباسم همین طور

بیشتر خرج رشد شخصیم برای کتابه،از این به بعد کلاس ها هم اضافه میشن و لوازم نقاشی و نوشتن

خرج واقعا ماهیانم فقط هزینه اصلاحمه ماهی ۱۲۰

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید

لیفت ابرو

ترمیم ناخن

کافه رستوران یکی دوبار با دوستام در ماه

شوینده پوست و لوازم ارایشی هر وقت تموم بشه میخرم 

لباسم ماهی یه تیکه میخرم 

هزینه ی رفت و امدن به دانشگاه و ..