2777
2789

من ۲۱ سالمه ... قدم ۱۶۴ ... وزنمم ۶۲عه ... لاغر نیستم... به نظر خودم متناسبم ... ولی هرکی میبینه میگه چقدرررر لاغررر شدی ... من تا ۶ ماه پیش که برم دانشگاه ( چون ۳ سال پشت کنکور بودم ۶۸ کیلو شده بودم ... اضافه وزن داشتم ولی باز هم خیلی چاق نبودم...  اون موقع هم میگفتن چقدرررر چاق شدی.... مواظب باش  و ... ) 

میخوام بگم هرجوری باشی یه عیب و ایرادی ازت میگیرن ... (((

حالا این حرفارو آدمایی به من گفتن که خودشون مرزهای چاق بودنو رد کردن و بی عیب و نقص هم نیستن !!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا همینم با قد ۱۶۵ وزن تقریبا ۶۲ همه میگن لاغری اما بین خودمون باشه اکثرا حسودیشون میشه چون خیلی ها میگن میریم باشگاه که اندامم مون مثل شما بشه پس بیخیال حرف ها 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

من لاغرم بخاطر تیروییدم

ولی با این حال اندام قشنگی دارم،پاهای پر دارم و برجستگی ها هست

ولی

یعنی حالم از ادمای فوضول بهم میخوره

هر وقت منو میبینن میگن چقدر لاغر شدی،من تو خونمو ایینه ندارم بعنی؟خودم نمیدونم لاغرم؟

تا الان به خودم اجازه ندادم به کسی بگم چاقی،لاغری،

یعنی باید افتابه بگیری به شعور و فرهنگ نداشته بعضی از ادمها

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
بعد جالب اینجاست خودشون فیت نیستن که انقدر راحت نظر میدن راجب بقیه...کاش ادما یاد بگیرن ببندن دهنشون ...

خودشون پر عیب و نقصن ... ولی ما شعور داریم و به روشون نمیاریم... ولی اونا به خودشون اجازه میدن راجع به ظاهر بقیه نظر بدن ...(((

من لاغرم بخاطر تیروییدمولی با این حال اندام قشنگی دارم،پاهای پر دارم و برجستگی ها هستولییعنی حالم از ...

دقیقاااا 

من که هر دو تجربه کردم ( هم چاقی هم لاغری) ،،،،

فقططط به این نتیجه رسیدم مردم فقط بلدن حرف مفت بزنن همینننن !!!

منم تقریبا همینم با قد ۱۶۵ وزن تقریبا ۶۲ همه میگن لاغری اما بین خودمون باشه اکثرا حسودیشون میشه چون ...

شماهم لاغر نیستی .. به نظرم کاملاااا قد و وزن متعادل و متناسب داری

دقیقاااا از حسادتشون میگن ...

طرف خودش زور میزنه بره باشگاه قد و وزنش متناسب بشه ... بعد از دیگران ایراد میگیره ...

آره دیگه من یکی از دوستام رو یه روز ساعت 6 صبح بیرون دیدم بعد چند سال خب آدم صبح صورتشم پف داره سلام نکرده وای چرا انقدر چاق شدی خب لعنتی من تو خونه آینه دارم کورم نیستم کاش یاد می‌گرفتیم قلب همو نشکنیم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید