2777
2789
عنوان

چه چاق باشی چه لاغر یکی پیدا پیشه حرف مفت بزنه❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره حرف مردم بادهواست، من زایمان کرده بودم مادرشوهرم میگفت چقد شکمت ترک ترک شده😐تا یه مدت درگیر حرفش بودم تا فهمیدم مال همه اینجوریه دوباره که این حرفو بهم زد گفتم اتفاقا دوسشون دارم یادگار بارداریه، بیشور میدونست مال همه ترک میخوره ها میخاست منو اذیت کنه

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
آره دیگه من یکی از دوستام رو یه روز ساعت 6 صبح بیرون دیدم بعد چند سال خب آدم صبح صورتشم پف داره سلام ...

عزیزم فقط بهت بگم من هم چاق شدن رو تجربه کردم هم لاغری ...

در هرصورت مردم واسه این آفریده شدن که حرف مفت بزنن ...

به هیچ کدوم از حرفاشون توجه نکن ... قبلا که ۴ کیلو اضافه وزن داشتم اینقدرررر غصه میخوردم ... بعد الان که لاغر کردم دیدم بازم چرت و پرت میگن ،،،، فهمیدم مشکل از من نیست ...

تو از مدل های ویکتوریا سکرت هم که باشی چرت و پرت میگن بهت...

اره حرف مردم بادهواست، من زایمان کرده بودم مادرشوهرم میگفت چقد شکمت ترک ترک شده😐تا یه مدت درگیر حرف ...

بابا من خوردم مجردم ولی پهلوهام ترک داره ... خودمن خوابگاهی ام .. همه دخترا ترک پوستی رو دارن ... حالا چه برسه بارداری ...

ایشونم فقط میخواسته مادرشوهر بازی کنه 

عزیزم فقط بهت بگم من هم چاق شدن رو تجربه کردم هم لاغری ...در هرصورت مردم واسه این آفریده شدن که حرف ...

بله عزیزم حق با توئه بعضی آدما آفریده شدن برا آزار خلق الله الان تو خیلی مانکن و خوشگلی اما به قول خودت همیشه آدمای حرف مفت زن پیدا میشن❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
بابا من خوردم مجردم ولی پهلوهام ترک داره ... خودمن خوابگاهی ام .. همه دخترا ترک پوستی رو دارن ... حا ...

😂اره همون دخترای خودش همه داغونن ولی دیگه جوابشو دادم چیزی بهم نمیگه چون میدونه جواب برنده میدم

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید