2777
2789

دوستان ما وضع مالیمون اوکی نیست . و خرج خانواده رو دوش من هست فعلا . ولی قبلا وضعمون خوب بود و مهمونی های زیادی می‌دادیم.  دختر عمه ام دیشب پیام داده بود که امروز میایم خونتون . منم رک گفتم نیاین . چون هیچ وقت مارو دعوت نکرده و میدونن خرج خونه رو منه . اما مامان بابام دعوا کردن که ناراحتشون کردی . باید زنگ بزنی از دلشون دربیاری . منم گفتم نمیخوام زنگ بزنم ولی از طرفیم احساس گناه میکنم . بنظرتون چیکار کنم .زنگ بزنم به عمم بگم اشتباه شده . یا زنگ نزنم .اصلا ازشون خوشم نمیاد . میشه راهنمایی کنید

کارت اشتباه بوده

رک گفتی نیاین الان بنظرت بگی بیاین میان؟؟ 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتایی که اینجوری مهمونی پیش میاد واست کنسل نکن...به جاش بذار بیان اما ساده پذیرایی کن که خرجت کم بشه واسه مهمونی...

اینا هم اگر ادمایین که همیشه باهاشون در ارتباطی و بدردتون میخورن زنگ بزن بگو بیان...

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

کار خوبی کردی تو این گرونی چه مهمونی ای وقتی میدونن وضع شمارو ول کن 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

پاتو از حدت بیشتر دراز کردی، 🙂 مگه مردم گشنه عذا و خوردن هستن، می یاند سر بزنند، یه چایی بگذار جلوشون همین.

با پدر مادرت مثل برده و اسیر رفتار نکن. با زبون خوش بگو تشریف بیارند ولی برای پذیرایی پولی نیست خرید کنم.

نمیدونم کارت بد بوده یانه ولی خوشبحالت که انقدر جسارت داریمن به دشمنم هم نمیتونم بگم نیا خونم

من قبلا اینطوری نبودم . من مثل مرد دارم کار میکنم برای خانواده 

.این فامیل تو روزای بد ما هیچ کمکی نکردن .من همون روزا تصمیم گرفتم دیگه رک‌باشم

پاتو از حدت بیشتر دراز کردی، 🙂 مگه مردم گشنه عذا و خوردن هستن، می یاند سر بزنند، یه چایی بگذار جلوش ...

بله اینطورین .چند ساله یک بار مارو دعوت نکرده . هر دفه خودشو شام دعوت میکنه .مامان من بهترین غداهارو میپزه

آخه خرج خونه رو منه . اینام میدونن وضع ما بده . ولی درک حال منو نمیکنن

کاره خوبی کردی ول کن کسیکه خودشو دعوت میکنه باید بدونه ممکنه همچین حرفیم بشنوه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید