2777
2789
عنوان

مامان بابام باهام دعوا کردن سر این قضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 24 پست

کار درستی نکردی ولی دیگه اصلا زنگ نزن

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله اینطورین .چند ساله یک بار مارو دعوت نکرده . هر دفه خودشو شام دعوت میکنه .مامان من بهترین غداهارو ...

کاره خوبی کردی عزیزم عذرخواهی نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
من قبلا اینطوری نبودم . من مثل مرد دارم کار میکنم برای خانواده .این فامیل تو روزای بد ما هیچ کمکی نک ...

خدا کمکت کنه عزیزم میدونم تو این گرونی خیلی سخته مخارج خونه، ولی من احساس میکنم الان پدرومادرت خیلی از این قضیه

ناراحت هستن چون بخاطر بی پولی شون مهمون شون از خونه رونده شده.

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

نمیدونم چرا حس میکنیم فرهنگ اصیل ما اینطوریه که مهمون حبیب خدا ست و... ، یا باید فرهنگ اصیل برای دو طرف باشه یا نباشه 

ینی اگر قراره بگیم نه مهمون رو رد نکن و بگو بیان و... از اونطرف هم باید بگیم مهمون نباید خودش رو دعوت کنه و مراعات حال صابخونه رو بکنه 

کار خوبی کردی گفتنی نیان، چون به قول خودت دعوتتون نمیکنن که. عذاب وجدان نداشته باش متاسفانه ما همه اطرافیان رو در نظر می‌گیریم بجز خودمون رو

اگر پدر و مادرت هم اعتراضی دارن خیلی محترمانه بگو من نمیتونم هزینه مهمونی بدم.... 

بله اینطورین .چند ساله یک بار مارو دعوت نکرده . هر دفه خودشو شام دعوت میکنه .مامان من بهترین غداهارو ...

در خونه را نبند، مهمون حبیب خداست، مگر اینکه ادم سمی باشه و ضرر داشته باشه.

شام یک املت دور هم بخورید، با مادرت صحبت کن بگو پول ندارم. پذیرایی هم چایی، دعوا هم نداره

عزیزم تو این زمونه وضع مال بیشتر مردم همینه. من امسال برا اینکه آشناها نیان خونم عید دیدنی خونه هیشکی نرفتم ولی اینکه رک بگی نیاین خیییلی کار زشتی بوده. اینکه خرج خونه رو میدی دلیل نمیشه که به خودت اجازه بدی تو روابط مامان بابات با فامیل دخالت کنی.

حالا هم زنگ بزن بگو دست خودم نبود اوقاتم از جای دیگه ای تلخ بود سر شما خالی کردم ببخشید، هر وقت بیاین خونه متعلق به خودتونه