2777
2789
عنوان

شاید خانما از این حرفم برداشت دیگ بکنن ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 49 پست

منک هیچکدوم‌ازاین مشکلات‌و‌دغدعه هارو ندارم متاهلای خوشبختم کم نیستن اتفاقا‌

تمام مجردام خوشبخت نیستن و‌دارن عشق وحال نمیکنن! مجردیشون‌خیلی افتضاحه!

من ک‌هم‌مجردی فوق العاده خوبی داشتم هم متاهلی عالیه‌ولی اینحرفارو درکل قبول ندارم هیچکس‌نمیاد‌ازخوشیاش. بگههیچکس نمیا‌د‌ازاخلاق و‌رفتار بدخودش بگه‌همه‌میگن‌شوهرم فلانه مادرشوهرم فلانه خودشون وفقط فرشتع میبینن

کاری ب شما ندارم انتخابت چیه ولی متاهلی درسن درست باادم درست خیلیم عالیه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

به شرطی که دچار دوستی های الکی و ابکی دختر پسری هم نشی که توش فقط قصد پسرا رابطه جنسیه هواوهوس

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره

اما چقدر فکرتو درگیر کرده اومدی درباره ش تاپیک زدی

اگر شوهر داشتی میاومدی دم به دقیقه می نالیدی🤭

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
عزیزم همه مردها بد نیستن....منتها زن های نی نی سایتی عادت دارنفقط از دعوا ها و نق نق هاشون اینجا میگ ...

ن‌گلم منم زیاد نی نی سایت نیستم ولی دورم بیشتریا سازش دارن تا زتدگی

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

منم ده سال تنها زندگی کردم انگار از تنهایی خسته شدم ازدواج کردم نمیدونم همسرم بد نیست مادرشوهر ندارم خانواده شوهرم همه دورن ولی خیلی خستم خیلی گاهی میگم همون مجردی بهتر بود گاهی میگم نه الان بهتره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
اینو مجردایی باید بخونن که همش فکر میکنن ترشیدن و دیر شده دمت گرم

مجردای سن بالا معقول هستن 

تاپیک شهیدان بی شوهری رو اکثرا زیر ۲۰ ساله ها میزنن 

نگفتم همه شون ولی اکثرا 

اونم نه اینکه از متاهلی چیزی بدونن ... نه فقط چشم و همچشمی دوست و همکلاسی و فامیل و تمام هدفشون چندتا عکس و استوری متاهلی گذاشتن هس 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
مجردای سن بالا معقول هستن تاپیک شهیدان بی شوهری رو اکثرا زیر ۲۰ ساله ها میزنن نگفتم همه شون ولی اکثر ...

ازدواج ب هردلیلی بیهودس تو فک کن ی زندگی مادام العمر با انسانی ک طرز فکرش درحال تغییره

متاهلی هم خوبیای خودشو داره با آدم خوبولی مجردی از این لحاظ خیلی بهتره چون دغدغه هات کمتره چون جای پ ...

بخدا ک حیلی بهتره از متاهلی تو فک کن مردا بیشتر مریضت میکنن همدم چی .بچه هاهم میرن پی سرنوشت خودشون تازه با وضعیت اقتصادی الان ی بچه بزور میارن بعد اون ی بچه جور تورو چقد میکشه ادم پول دراره اخرسر بره سالمندان بی منت

بخدا ک حیلی بهتره از متاهلی تو فک کن مردا بیشتر مریضت میکنن همدم چی .بچه هاهم میرن پی سرنوشت خودشون ...

درسته

ولی همه مردام اینجوری نیستن بعضیا حتی باعث پیشرفتت میشن فقط باید درست انتخاب کنی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
درستهولی همه مردام اینجوری نیستن بعضیا حتی باعث پیشرفتت میشن فقط باید درست انتخاب کنی

مرد ایرانی اهل رقابته و میخا پایینت بکشه ک شاخ نشی ۹۰ درصد ادم برای ی عده کم زندگیشو ب باد نمیده