2777
2789
عنوان

ببخشید 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 32 پست
ابجی میشه متن منو کپی کنی ی تاپیک بزنی جواب بدن؟توروخدا اااا

چرا خودت تاپیک نمیزنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امروز ۶ تا تاپیک زدم نمی تونم

کی مهمون داری

آخه الان خلوته کسی جواب نمیده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

عزیزم شیر و لبنیات، بستری میشن برای بیشتر شدن عفونت و باکتری... نخوره بهتره. بجاش اب و عسل و لیمو بده. سوپ پر پیاز

روی اب جوش حلقه های پیاز و سیر بریزین و بخور بدین باهاش. بشدت برای پاکسازی گلو و مجاری تنفسی خوبه

ان شاءالله بهتر بشن

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید
عزیزم شیر و لبنیات، بستری میشن برای بیشتر شدن عفونت و باکتری... نخوره بهتره. بجاش اب و عسل و لیمو بد ...

قربونت عزیزدلم ممنونم که گفتید

خواهش میکنم عزیزم سرچ هم کنی خیلی مفیده و برا گلو درد و عفونت و سرفه خیلی خوبه

ممنونم سلامت باشید دوست عزیز

سلام خانما مهمون دارم کمک.از این پودرهای گودمرنیگ ۳ در۱ دارم.تو آب‌جوش چقد شکر و چقد پودر بریزم؟قاشق ...

عزیزم بزن توی نت.... روی خود بسته ش ننوشته؟ 

قاشق بزار کنار فنجون. شکر هم نریز شاید کسی دوست نداشته باشه. شکر توی ظرف بزار. هرکس خواست خودش، بریزه هرچقدر خواست

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر ببینید

من  گلوم عفونت کردنی فقط سوپ میخورم و چای و دمنوش اصلا آب سرد و غذای چرب وبرنج نمی‌خورم تا زود خوب شم

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

من گلوم عفونت کردنی فقط سوپ میخورم و چای و دمنوش اصلا آب سرد و غذای چرب وبرنج نمی‌خورم تا زود خوب ش ...

خداروشکر که خوب شدی عزیزم ممنونم