2777
2789
عنوان

شوهرم به زور میگه بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 57 پست

نیار

یواشکی قرص بخور

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پارتنر منم میگه بعد ازدواج باید بعد دوسال بچه بیاریم گفتم زررررررررررشک بعد ۵ سال و تمام ... اونم شا ...

اگه مرد زندگیت اوکی باشه و عشق تو زندگیتون باشه خودت یه سال بعد ازدواجت دلت بچه میخاد 

انگار میخواد پرنده بگیره واسه سرگرمیبچه اس هزار و یک دردسر داره، با شوهر بی مسئولیت چجوری میخواد بزر ...

دقیقاً، آخه چرا وقتی هنوز کلی مشکل تو زندگیش هست که حل نشده باید بچه دوم بیاره؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بگین مشکلی نیست بچه میارم فقط در قبال حق طلاق و تعهدهم هم بده

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

[QUOTE=376689157]دوستان لطفا همگی برام دعا کنید که خدا یا به زندگیم آرامش بده یا بقیه راه زندگیمو از این مرد جدا کنه ...[/QUOTE

درخواستمو قبول کن

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

بچه داری به غیر از شرایط مالی خوب شرایط جسمی شرایط روحی سالم نیاز داره

دقیقا...

من دختری بودم خونسرد و اروم و همچنین باهوش ک زبونزد بودم تو فامیل ولی الان ب شدت افسردگی گرفتم و بعضی وقتا فک میکنم کلا خنگ شدم