2777
2789
عنوان

شوهرم به زور میگه بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبول نکن و مخفیانه پیشگیری کن... خیلی جوان هستی و اینکه مبخاد حسابی دستت تو پوست گردو باسه

اره دقیقا هدفش همینه خودم میدونم ولی چاره ای ندارم کل این ماه رمضونو دعا کردم سه شب قدرو اشک ریختم ک خدا برام کاری کنه من به آرامش برسم ولی روز به روز شرایط داره برام سخت میشه

به اطرافیان که ربطی نداره به خودشم بگو نمی‌خوام حواستم جمع کن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
بچه بیار و زندگیتو بهم نزن. آن شا الله اخلاق شوهرت هم بهتر بشه برای دعا می کنم. از امام زمان هم کمک ...

میدونی آبجی من اگه زندگیه آرومی داشتم خودمم دلم میخاس ی بچه بیارم همی الان بچه کوچیک میبینم دلم ضعف میره ولی انقد این مرد زندگیو بهم سخت اورده ک دلم میخاد جون خودمم بگیرم 💔😢

میدونی آبجی من اگه زندگیه آرومی داشتم خودمم دلم میخاس ی بچه بیارم همی الان بچه کوچیک میبینم دلم ضعف ...

خدا نکنه عزیزم.  عزیزم بهت گفتم از امان زمان کمک بخواه ببینی چطوری برات زندگیت بهتر می‌کنه و حتی شوهرت هم باهات خوب میشه. 

عزیزم شما سنت هم کمه چرا زود ازدواج کردی

بخاطر رسم نادرست منتطقمون..

ازدواجم سنتی بود تازه اون زمان گریه هم میکردم ک نمیخام ازدواج کنم ولی چون دخترای اطرافم همه ازدواج کرده بودن خونوادم بهم فشار اوردن منم سنم کم بود نتونستم مقاومت کنم سکوت کردم 

خدا نکنه عزیزم. عزیزم بهت گفتم از امان زمان کمک بخواه ببینی چطوری برات زندگیت بهتر می‌کنه و حتی شوه ...

من ک ب خدا و ائمه توکل کردم انشالله ک خودشون برام درست کنن 

مشکل اینجاس ک جای ما داروخونه ها قرص بدون نسخه نمیدن

به بهونه عفونت برو دکتر بگو برات بنویسه

بگو ال دی (از همون معمولیا که همه میدونن برا جلوگیریه) ننویسه

بگو یه نوع دیگه مثلا روکین یا لویتود 

نمیفهمن اکثرا که چیه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اگه مرد زندگیت اوکی باشه و عشق تو زندگیتون باشه خودت یه سال بعد ازدواجت دلت بچه میخاد

ن هیچ ربطی نداره 

من مرد زندگیم فرشته ام باشه باز دلم بچه نمیخواد 

چون بچه دوتایی بودنو از ادم میگیره 

منم کلا اعصاب بچه هارو ندارم