2777
2789
عنوان

و منی که اینجا هیچ دوستی ندارم😐

391 بازدید | 55 پست

زیادی کمرنگم نه؟اینجا همه دوست دارن همو تگ میکنن بعد من اینجوری=🙂نگاشون میکنم.خیلی کم میام سایت جدیدا بهش وابسته شدم.خب شما چخبر چه میکنید.امروزتون چجوری پیش رفت

من خدایی را دارم که تکه پارچه ای را معیار دوست داشتنم و بهشت نمی داند و او بی واسطه صدایم را می شنود نه با مناره ها و بدون ترس از جنهم😌♥️دختری که عاشق کتاب خوندن و سریال دیدنه🌻ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش...❤️‍🩹🦁لازم نیست برای بزرگی یک زن او را به مرد تشبیه کرد او به سادگی یک زن است همینقدر باشکوه🔥🦋و افتخار میکنم به میهنم که پیش از هر قومی یگانه پرست بود...من یگانه پرستم اهوراییم🫀👑و میان این همه شکر میکنم خدایی را که چنین پدر و مادری به من بخشید♥️

بیشتر ببینید

منم دوستت

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤
بیشتر ببینید
منم دوستت

عزیزمم🥹🩷

من خدایی را دارم که تکه پارچه ای را معیار دوست داشتنم و بهشت نمی داند و او بی واسطه صدایم را می شنود نه با مناره ها و بدون ترس از جنهم😌♥️دختری که عاشق کتاب خوندن و سریال دیدنه🌻ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش...❤️‍🩹🦁لازم نیست برای بزرگی یک زن او را به مرد تشبیه کرد او به سادگی یک زن است همینقدر باشکوه🔥🦋و افتخار میکنم به میهنم که پیش از هر قومی یگانه پرست بود...من یگانه پرستم اهوراییم🫀👑و میان این همه شکر میکنم خدایی را که چنین پدر و مادری به من بخشید♥️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ندارم

تو دنیای خارج از اینجام همینطور

سعی میکنم با همه معاشرت داشته باشم، ولی دوستی خیررر

راضیم هستم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

منم نی نی سایت تنها جایی که دوستی ندارم،تو بقیه اپلیکیشن هام بارها دوست مجازی پیدا کردم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

من یه زمان اینجا کلی دوست داشتم ، الان هیچی ندارم و خوشحالم از این بابت

اخی چرا

بیشتر ببینید