2777
2789
خب من هدفم دانشگاه رفتن نیست من فقط رشته های علوم پزشکی میخواستم

علوم پزشکی مثلا کدومش ؟پیرا هارو میپسندی یا تاپ ها

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازمون دارم فردا این چند روزم نخوندم همش مهمون داشتیم 

اعصابم خرابه نمیدونم چیکار کنم

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

فامیل ما ۱۰ سال پشت کنکور موند اما هیچ نتیجه ای نگرفت. عمرشو هدر داد. انگشت نمای همه شد. حتی نتونس ...

خب اون حتما درس میخونده قبول نشده

من اصلا درس نخوندم درست توی این سال ها

بعدم من خداروشکر هیچکس خبر نداره پشت کنکورم به همه هم گفتم دانشجو دانشگاه آزادم رشته علوم ورزشی میخونم فقط خانوادم خبر دارن 

خب اون حتما درس میخونده قبول نشدهمن اصلا درس نخوندم درست توی این سال هابعدم من خداروشکر هیچکس خبر ند ...

مشخصه که اون توی ۱۰ سال درس نخونده

وگرنه خنگ ترین آدم هم ۱۰ سال پشت کنکور بمونه  و بخونه،  لااقل باید پزشکی آزاد درقوز آباد قبول شه. 

خوبه که به کسی نگفتی.   

انشالله برسی به هدفت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
علوم پزشکی مثلا کدومش ؟پیرا هارو میپسندی یا تاپ ها

تاپ..‌ اما خب اگه پیرا آزاد بیارم میرم که بتونم باز کنکور بدم مرخصی بگیرم از دانشگاه

میدونی من خودمو خیلی دست کم گرفتم همش کمال گرا بودم وگرنه تست های کنکور ۱۴۰۳ رو بعد هر مبحثی میخوندم راحت جواب میدادم🥲

مشخصه که اون توی ۱۰ سال درس نخونده وگرنه خنگ ترین آدم هم ۱۰ سال پشت کنکور بمونه و بخونه، لااقل بای ...

ارهه اونی که درس بخونه قبول میشه 🥲

اره بهترین کارو کردم به هیچکس نگفتمم 

ممنون انشاالله باید تلاشمو کنم تموم کنم این بازی رو

هر روز قران میخونی؟ کدوم سوره ها

بله از وقتی دیدم آرومم می‌کنه شده جز روتینم البته قبلا مثلا شاید هفته ای دوبار میخوندم ظهرها سوره یس هدیه میکنم به حضرت زهرا شبا سوره واقعه هدیه به حضرت علی 

بله از وقتی دیدم آرومم می‌کنه شده جز روتینم البته قبلا مثلا شاید هفته ای دوبار میخوندم ظهرها سوره یس ...

خیلی ام عالی.‌‌... من خودمم موقعی قران میخونم واقعا افکار منفی ازم دور میشه

تاپ..‌ اما خب اگه پیرا آزاد بیارم میرم که بتونم باز کنکور بدم مرخصی بگیرم از دانشگاهمیدونی من خودمو ...

اهان

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

خیلی ام عالی.‌‌... من خودمم موقعی قران میخونم واقعا افکار منفی ازم دور میشه

آره واقعا بحثش خیلی زیاده فراتر از این چیزایی که گفته میشه  اگر یک سری از کتاب های علوم غریبه رو بخونی میفهمید که دنیای ماورا اطراف ما چه خبره و اصلا قرآن لازمه واسه هر شخصی روزانه مثل آب و غذا و چه بسا مهم تر از اون اما الان خیلیا اینو نمی‌دونن