2777
2789
من ۱۴۰۱ بین این خدمتم رفتم منتهی خیلی کمالگرایی و تسویف کردن اونم سر تکرار یه اشتباه ضربه خوردم 🥲

🥲🥲👌انشااالله که نجات پیدا کنی کنکور واقعااا آدمو پیر میکنه

سلام عزیزم 

رتبه 20 هزار منطقه 3 پزشکی نمیده 

من فارغ 1402 هستم

اگه میخوای باهم صحبت کنیم درس بخونیم اتفاقا خیلی نیاز دارم به یه همراه که این مدتو جدی بخونیم

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زیاد استفاده نمیکنم🥲 کلا بیشتر بخاطر وسواس فکری که دارم نمی تونم درس بخونم

منم بشدت وسواس فکری داشتم اما قرآن به طرز عجیبی برطرف کرد انواع و اقسام خوراکی ها رو و..امتحان کردم فایده نداشت😂

🥲🥲معدلم پایینه مال سال ۹۹ هست... من منطقه محرومم حتی اگه ۲۰ هزار منطقه ۳ هم بیارم میتونم رشته های ...

واقعا 20هزار ؟ منی که با 12هزار موندم پشت

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

آیا تو همه پزشکی ها رو زدی؟ دانشگاه آزاد ها چیدوست من همه اینارو زده بود

نه من شهرهای خوب و نسبتا خوب زدم من جاهای تاپ می‌خوام ولی با 20هزار تا حالا اصلا جایی ندیدم

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

نه من شهرهای خوب و نسبتا خوب زدم من جاهای تاپ می‌خوام ولی با 20هزار تا حالا اصلا جایی ندیدم

اره خب ۲۰ هزار شاید یکی دو نفر قبول شده باشن اونم استان های خاص نه هر استانی

فامیل ما ۱۰ سال پشت کنکور موند اما هیچ نتیجه ای نگرفت. عمرشو هدر داد.  انگشت نمای همه شد.  حتی نتونست پردیس بین الملل قبول شه حتی نتونست آزاد پزشکی قبول شه  مضحکه خاص و عام شد

آخرشم با زووور پول  بردنش چین اونجا درس بخونه.  حالا ببینیم پول میتونه معجزه کنه این پزشک شه یا نه؟   

پزشک پولی بی سواد.  

بهت پیشنهاد میکنم دیگه پشت کنکور نمون. همین امسال هرچی قبول شدی برو.   مدیریت برو

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...