2777
2789
عنوان

شوهراتون برای بچه خواهرشوهر و برادرشوهر چه قدر خرج میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست
اره دیگه نمیشه الان طلا خرید اون موقع ارزوتتر بود الان همون اندازه که دستتون میرسه و عرفتون هست کارت ...

جاریم یه بار میگفت اطرافیان خودش طلاهای انچنانی کادو میدن نمیدونم با این گرونی بازم این کارو بکنند یا نه ... 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید

خواهر شوهر ندارم

ولی برای بچه اول برادر شوهر بزرگم نه سال پیش ونیکاد بردیم برای بچه دومش دوسال پیش یه جفت گوشواره 

برای بچه برادر شوهر وسطی یه النگو بردیم 

برادر شوهر کوچکترم بچه نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جاریم یه بار میگفت اطرافیان خودش طلاهای انچنانی کادو میدن نمیدونم با این گرونی بازم این کارو بکنند ی ...

تو به اطراف اونا چیکار داری 

تو به طرف شوهرت نگاه کن بقیه چقدر میدن 

یا مثلا فامیلای خودت .قدر میدن 

شاید یکی توانایی طلای سنگین نداشته باشه 

اگر برای جاریت طلای سنگین میارن جاریت هم باید بعدا طلای سنگین پس بده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چه کم😁

خودش میخواست منم چیزی نگفتم در کل خانواده عجیبین 

برات تعریف کنم میگی همینم زیادبوده

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!