2777
2789
عنوان

چاقی سریع راه حل چی دارین

132 بازدید | 24 پست

شهریور عروسیمه نهایتا یه ماه دیگه باید لرمالیته مو برم خیلی لاغرم قدم ۱۵۰وزنم ۴۵چیکار کنممممم میخوام پنج کیلو چاق بشم جنسینگ گرفتم ولی یکم مصرف کردم احساس کردم تاثیری نداره نخوردم دیگه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۶۵ ام وزن ۴۳ 

ناشکری نکن🥲🤣🤌

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بیشتر ببینید

پارسال کپسول چاقی صوفیا خریدم اینترنتی خیلی خوب بود 

چهار کیلو اضاف کردم توی یکماه با اینکه هیچی نمیخوردم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بیشتر ببینید

من دو هفته س دارم شیر سنجد ناشتا میخورم فعلا تاثیری نداشته ولی تا یک ماه باید ادامه بدم

خیلی چیزا امتحان کردم تاثیر نداشت رو من

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

مربیم و رشتم تغذیه هست 

فقط کالریتو ببر بالا 

بعد وعده های غذایی دسر و بستنی بخور 

شیر پر چرب مصرف کن و سعی کن فعالیتتو کم کنی 

میتونی از مکمل هایی مثل انشور و اینترامیل و فورتیمل استفاده کنی یا اینکه گینر بخری بری باشگاه و بدنسازی کار کنی تو ۳ ماه ممکنه وزنت چندان اضاف نشه اما قشنگ حجم میگیری 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
مربیم و رشتم تغذیه هست فقط کالریتو ببر بالا بعد وعده های غذایی دسر و بستنی بخور شیر پر چرب مصرف کن و ...

در ضمن وزنت نسبت به قدت خوبه چندان لاغر محسوب نمیشی خودتو اذیت نکن یه لباس عروسی انتخاب من که توپر نشونت بده همین 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید