2777
2789
عنوان

چرا با اینکه نامزدم منو نخواست ولی من پشیمونم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 140 پست
عزیزم کاملا جدا شدی شما ؟ مهریتو بخشیدی؟ تاپیکاتو دنبال میکردم تو پروسه جدایی بودی گفتی بعد عید درخو ...

اره گلم دو هفته میشه طلاق گرفتم 

منتطر موندم بعد عید اقدام کردم همه تو تاپیک گفتن زود برو طلاق بگیر دلی واقعا دلم راضی نشد حس کردن زود اقدام کنم در آینده پشیمون میشم

اموالشو توقیف کردم گفتم بیا طلاقم بده نمیخواستم بیفتم دادگاه واقعا پول اون ارزش نداشت اعصابم و عمرمو بزارم تو دادگاه ها . ۴۰۰ گرفتم طلاق گرفتم توافقی 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
دخترم مهریه هم ۴۰۰ تومن داد ۵۰ میلون دادم به وکیل گم و گور شده بود جلو نمیومد مجبور شدم وکیل بگیرم ت ...

واقعا بهت ۴۰۰ ملیون داد

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمیتونم از رو ظواهر قضاوت کنم ولی طبق گفته های شما،اون آدم زندگی نبوده همون بهتر که رفته.شاید ...

خواهراش گفتن لیاقت تو بالاتره . چون خیلی پولداره فک کرد خیلی خاصه . داداشش هی میگفت وکیل ها به داداشم پیشنهاد ازدواج میدن. خود نامزدم می‌گفت دخترای درمانگاه بهم التماس میکنن ولی اومدم تو رو گرفتم نگو دلش پیش اونا بوده 

واقعا بهت ۴۰۰ ملیون داد

سه تا ماشینش و خونش توقیف بود باید میداد . اگر پافشاری میکردم باید بیشترم میداد ولی چون آدم خطرناکی و تهدید میگرد گفتم زود تموم کنم آزادی از پول بهتره . ممکن بود دو سال علافم کنه آخرش یه قرون هم نده 

چرا هی میگه مقصر تو بودی که ولت کردم 🥲 ینی الکی میگه ؟ نه آخرین بار اوایل بهمن ماه بود زنک زدم بهش ...

مقصر تو بودي ك قاتي لوس بازي و ننر بازياش نشدي بخاطر اين ميگه

بره گمشه زندگي با اين مردا عذابه معلوم نيست شوهر كردي يا زن گرفتي

چند ماه صبر کردم تابیاد ولی نیومد و مجبور شدم طلاق بگیرممن تا لحطه آخر امیدوار بودم برگرده ولی نخواس ...

بره گمشه بابا.. چون ضامنش نشدی  جلو سگ باید بندازنت 🤬🤬اونجا جرر بده بنداره جلو سگ. سگ تف میکنه تو قورتش. چه خودشم دست بالا گرفته بوده. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

این سرش جای دیگه هم گرم بوده برو خداروشکر کن

آره منم همچین حس میکنم . تا این سن که مونده بوده با اون همه پول قطعا یه غلطایی کرده بود . با دخترای داف گشته بود بعد منی که ساده و خاکی بودم به دلش ننشستم 

خواهراش گفتن لیاقت تو بالاتره . چون خیلی پولداره فک کرد خیلی خاصه . داداشش هی میگفت وکیل ها به داداش ...

میگفتی زارتتت. اونجات از طلاست 🤣🤣🤣🤣🤬

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

میدونی چقدر بهم آسیب زد این اتفاق 🥲خودم شاغلم مستقلم ولی انقد اعتماد به نفسم اومده پایین حس میکنم د ...

عزیزم حتما حکمتی بوده فقط وفقط سعی کن باخدا ارتباطت بیشترشه نمازت حتما سروقت بخون وهرروز ازخدا بزبان ساده خودت بعد هرنماز که خوندی یه 5دقیقه باخدا حرف بزن بش بگو اینبار یه آدم خوب سالم وصالح سرراهت بذاره برای ازدواج فقط همین.... ووارد روابط دوستی باپسر.. هم نشو غصه هم نخور فقط وفقط بسپار بخدا نمازت اول وقت بخون 

اره گلم دو هفته میشه طلاق گرفتم منتطر موندم بعد عید اقدام کردم همه تو تاپیک گفتن زود برو طلاق بگیر د ...

اها يادمه تو رو برا عيد هم سراغت نگرفت؟

بهت گفتم بذار بعد عيد شايد برا عيد اومدن ولي ظاهرا نيومدن