من واقعیت با جاریم مشکل داشتم ولی الان که داره بچشون دنیا میاد بخشیدمش و ازش کینه ای ندارم و براش خوشحالم
اما میخوام بدونم شوهراتون برای بچه جاری یا بچه خواهرش موقع نوزادی چه قدر خرج کردند ؟
تا چه حد وظیفه داریم کمک کنیم یا هدیه بخریم ؟
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
همسرم سال۱۴۰۰یه کادو صد تومنی برا خواهر زاده اش برد
صد میلیون ؟
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
والا بچه جاریم سه سال پیش بدنیا اومد ۳۰۰ دادیم گل بردیم و ابمیوه اینا،جشن هفت روزگیش یه تومن پول بردیم(که خانم بعدا جلوی خودم فرمودند گل به چه دردم میخوره باید بجاش پول میاوردن)
برای من ندادن منم ندادم .هر جوری رفتار کردن رفتار کردم.چهارده سال پیش واسه پاگشا مادرشوهرم گفت رسم نداریم منم چند سال بعد دخترش عقد کرد پاگشا نکردم گله کرد گفتم ما رسم داشتیم ولی به رسم شما دارم پیش میرم