2777
2789
عنوان

حامله ام چیزی خوردنی سوهرم انگار بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 48 پست

سرکار مشکلی نداره؟ شماهم الان بارداری باعث میشه از نظر احساسی حساس تر بشی

یه شب شوهر خواهر من برگشت خونه از سر کار، بنده خدا سرما خورده بود حال نداشت، خواهرم خوابیدنی اومده بود پیش ما گریه میکرد میگفت محمد محلم نمیده همش اخم و تخم کرده، حالا بنده خدا مریض بوده😅

تازه من زایمان کردم افسردگی بعد زایمان نگرفتم چون خیلی بچه دوست بودم. ولی اون گرفت! یک سال افسردگی داشت اننننققدر اذیتم کرد...

مادرشوهرمم هی قربونش می‌رفت که زایمانت طولانی بود سخت بود پسرم اذیت شده سر زایمان...انگار اون زاییده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اولته؟نمی‌دونم چرا شوهر منم سر بچه اول اینطوری میکرد...من می‌خوردم میگفت تو اسراف می‌کنی زیاد می ...

آره این انگار ارث پدرشو طلبکاره

چیزی هم نخورن دعوا میگیره میخوای سقط بشه

اون شب یه کاکائو خواستم نشست بخدا گریه و دعوا من مریضم تو به فکر خوردنی بعد هزار بار گفتن چند روز بعدش گرفت

وای اسی

من د رحال طلاقم

منو یاد کارای شوهرم انداختی

به شدددت خسیسه

یبار ازفروشگاه یدونه پفک برداشتم

اخم کرد

بعد گفت تامن ماشین نیارم تو خریدا رو بیار

وقتی رفتم پیش ماشین دیدم داره پفک رو مشت مشت میخوره

اصلا متوجه نشدم کی برش داشت

اون لحظه هم خندم گرفته بود

هم خیلی متاسف شدم

اونم به شدت هم خودش هم خانوادش اهل لقمه شمردند

!

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

حالا بازخوبه

شوهر تو موز می‌خره

من موز مگه خونه بابام یاخونه بقیه میخوردم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اسی گوش نکن بهش دعوا هم نکن ولی فقط و فقط تا میتونی میوه بخور بخصوص سیب را و‌لی خربزه و هلو را تو‌فص ...

سیب اینا هست خوشم نمیاد زیاد

به اون چیزای ارزون زیاد کار نداره مگه با ولع بخورم میخواد چشم بزنه اونقدر نیش وکنایه میزنه

خدایی این شوهرا  رو از کجا پیدا می‌کنین حالا پیدا گردین جرا بچه‌دار میشین 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت