2777
2789
عنوان

اگه پدرتون 70 میلیون پول تو جیبی بده حاضرید کارنکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 87 پست
من با اینکه ماهی چس قرون دستمه ماهیانه ولی حاضر نیستم برم سرکاردوس دارم اگه کاریم هست تو خونه انجام ...

چندسالتونه آخه نمیشه ک سن بره بالا هزینه هاهم زیاد میشه نمیشه راضی بشه آدم

فکر میکنیبخدا حالم بد بود از بیکاریبحث حقوق نیست آدم وقتی سرش شلوغ نباشه به چیزای الکی خیلی بها میده

اسی چه رشته ای میخونی؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی چه رشته ای میخونی؟

IT

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

عزیزم کار انلاین شاپ تو خونه س دیگه اون کار بیرونه که وقت انرژی زیادی میبره انلاین شاپ میشه همون گوشی ولی صرف وقت مفید 

کار بیرون یک روز بری میای خونه دست پدرتو میبوسی انقدر خستگی ذهنی جسمی داره بعدشم کاری که صابکار نداشته باشی که راحته دیگه شد شد نشدم نشد تو احتیاج مالی نداری که

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
و اینکه هر قشری تو سرکار هستن اینش آزار دهندس

چیکار به اقشار دارید

شما باید یادبگیرید با هر آدمی ارتباط بگیرید

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

پول بابات بذار جیبت

برو کلاسای مختلف هنر پیلاتس زبان

برو کشورای مختلف بگرد

خیلیاشونم تو شرایط تو دیدم صب تاشب مسافرتن 

توام برو

برخرید بگرد عشق و صفات باشه

یه BMWبگیر وای وای وای وای شبا عشق سیتی به راه کن

زندگی بکن.

آدما میان و میرن توبیا ثابت کن خلافشو...

اسی من جات بودم کار می‌کردم چون معلومه بهت حس آرامش میده

خیلی حالم خوب میشه

کلا خیلی کتاب راجب کسب و کار

مدیریت مالی خوندم

حس میکنم میتونم جای اینکه فقط پول بگیرم

خودم پول دربیارم

پدرت که پول میده میتونی درامد غیر فعال ایجاد کنی

تو صندوق های سرمایه گذاری مطمعن میتونی سرمایه گذاری کنی

سودشو بردار خرج کن لذت دنیارو ببر

همه دنبال اینن بدون کار کردن پول در بیارن😅

شغل پدر جوری نیست که بتونی ادامش بدی؟