2777
2789
عنوان

اگه پدرتون 70 میلیون پول تو جیبی بده حاضرید کارنکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 87 پست
استقلال مالی لذتش بیشتره.

حس میکنم چند سال دیگه سود خالص این کارم از پولی که از پدرم میگیرم بیشتر باشه

و خوب خوبیش اینه نیازی به حضور فیزیکیم نیست 

و کسب و کار خودمه

کار کردن یه بخشیش بخاطر پول ه بخش اعظم دیگه اش بخاطر رشد شخصی هست

مسیولیت پذیری 

تحمل شکست

معاشرت با افرادی که نه لزوما دوستتن نه لزوما هواتو دارن

و خیلی چیزهای دیگه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فکر میکنیبخدا حالم بد بود از بیکاریبحث حقوق نیست آدم وقتی سرش شلوغ نباشه به چیزای الکی خیلی بها میده

خب برو باشگاه 

سفر 

ذهنت رو این مدلی مشغول کن البته این نظر منه ها احتمالا شما با کار کردن مغزت خالی میشه از فکر 

درکل هرکاری که باعث میشه حالت خوب باشه رو انجام بده

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

کار کردن فقط برای پول نیست خود کار کردن از خیلی افکار آدمو دور می کنه.لااقل من که این جورم.خود من تو ازدواج سابقم از هر لحاظ تامین بودم بعد سر کار رفتن بحثمون می شد هر دفعه پدرم و پدرشو بسیج می کردم بیان واسطه بشن اما بعضی از همکارام یا فامیلام می گفتن خوشی زده زیر دلت بگیر بخواب استفاده کن از پولای اون اما نمی دونستن من وقتی یه کالیته رنگ مو و ترکیب رنگ جدید به دست میارم و امتحان می کنم چه حس لذتی بهم میده چه ذوقی می کنم اونا فقط جنبه ی مالی کار رو می دیدن.

من حتی از چیدن جعبه های رنگ مو تو قفسه لذت می بردم و می برم اما اونا فکر می کردن کار فقط یعنی پول.

.

تو‌که پولدار هستی درس بخون رشته های تاپ تو دانشگاه آزاد بخونی البته اگر رتبت خوب شه مثلا داروسازی بی ...

هفت سال درس بخونم برای نهایتا چقدر پول ؟؟

رشته خودم آینده دار تره 

خب برو باشگاه سفر ذهنت رو این مدلی مشغول کن البته این نظر منه ها احتمالا شما با کار کردن مغزت خالی م ...

باشگاه که هست 

ولی پول دراوردن خیلی حس خوبی بهم میده

یعنی ماهانه ۷۰ بده؟

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

اره کارمیکنم بازم چون به موقعی فکر میکنم که اگه یه وقتی بابام نباشه پس اون پولم نیست حداقل دلم قرصه که اگه بابام نباشه یه اب باریکه دارم که لنگ نمونم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

آدما با هم فرق دارن

انتخاب من شاغل بودنه

حالا هر شغلی 

البته خودم عاشق کشاورزی ام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷