2777
2789
عنوان

اگه پدرتون 70 میلیون پول تو جیبی بده حاضرید کارنکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول بابات بذار جیبتبرو کلاسای مختلف هنر پیلاتس زبانبرو کشورای مختلف بگردخیلیاشونم تو شرایط تو دیدم ص ...

حس مفید بودن نمیگیرم از این سبک زندگی

لش و لوش بازیا حالم بدتر میکنه

تاره فکر میکنم پس. حق داشت ولم کنه 😂

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

اسی ادمین از کجا پیدا کردی

از همین نینی سایت

تاپیک زده بودم

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

کاش به منم میگفتی 😂🥲

عه ادیت ریلز اینا بلدی حرفه ای؟

حس میکنم چند سال دیگه سود خالص این کارم از پولی که از پدرم میگیرم بیشتر باشهو خوب خوبیش اینه نیازی ب ...

وای چه خوب.ببین میدونی به چه نتیجه ای رسیدم؟؟ مشخصه ماشاله بابات مغز اقتصادی خوبی داره.خدا واست نگهش داره و سایه اش بالای سرت باشه.و این استعداد ارثیه و به تو هم رسیده و خوب می تونی از فکرت استفاده کنی و درامد کسب کنی.ماشاله به تو.پس چرا استفاده نکنی و برای خودت در سالهای اینده یه کار افرین بزرگ نشی؟؟ کاش من هم فقط یه ذره مغزم کار می کرد

به نظرم شما که وضع مالی پدرتون خوبه

یه سرمایه ازشون بگیرید، یه کسب و کار خوب با نبودت پدر راه بندازید، چون اینجور که معلومه هم پدرتون تجربه بهتری دارن، هم موافق با این کسب و کارای الکی نیستن، شما خیلی راه دارید تا به حرف پدرتون برسی، منطق میگه از تجربه دیگران استفاده کنید.

نمیدونم رشتتون چیه، اگر میشه کسب و کاری مربوط به روتون هم راه بندازید باز هم با مشورت پدر انجام بدید، اگر نه، و اگر من جای شما بودم، میرفتم و با بابام کار میکردم

کار کردن فقط برای پول نیست خود کار کردن از خیلی افکار آدمو دور می کنه.لااقل من که این جورم.خود من تو ...

دقیقا کار کردن اصلا روح ادمو سرحال میکنه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

پدرت که پول میده میتونی درامد غیر فعال ایجاد کنیتو صندوق های سرمایه گذاری مطمعن میتونی سرمایه گذاری ...

اعتماد ندارم 

چون یک بار سهام خریدم

۵۰۰ میلیون ضرر کردم

کار کم سود و امن ترجیح میدم

کار پدرم محیطش مردونه است

چیکار به اقشار داریدشما باید یادبگیرید با هر آدمی ارتباط بگیرید

ببینید واقعا با بعضیا آذم دوس نداره ارتباط بگیره خدایی اینم قبول کنید الان من تو سرکارم ب طور کامل اتفاقی چشمم ب پسری افتاد دیگ داره رسما خودشو میندازه چندین باز هم با حرکاتم توپیدم بهش ولی برا خودش ارزش قاعل نیست این البته مثالع ها