2777
2789
وای خدای من چه اصراریه حالا 😐😂😂😂

همون دیگه 

به خدا نود درصد کسایی هم که دیدم بینیشونو عمل کردن ایراد خاصی هم نداشته و به صورتشون میومده فقط سر جو حاکم تو جامعه عمل کردن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
کدوم شهری

خودم چالوسم ولی دکتر خوب پیدا کنم ميرم همون شهر عمل میکنم

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همون دیگه به خدا نود درصد کسایی هم که دیدم بینیشونو عمل کردن ایراد خاصی هم نداشته و به صورتشون میومد ...

اره واقعا منم دیدم 🤦‍♀️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بیشتر ببینید
چرا خانم دکتر ابراهیمی عمل نمیکنی من شهسوارم رفتم دکتر دادگری رشت عمل کردم دکتر معروفو‌خوبیه دکتر فل ...

تعریف متین ابراهیمی رو خیلی شنیدم

ولی بیشتر نظرم رو آرش طهماسبیه که باید برم نمونه کارای هردو رو از نزدیک ببینم و فعلا وقت ندارم🥴🤦🏼‍♀️

شما میشناسی دکتر طهماسبی رو؟

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 

همون دیگه به خدا نود درصد کسایی هم که دیدم بینیشونو عمل کردن ایراد خاصی هم نداشته و به صورتشون میومد ...

من جز ۱۰,درصد باقیمانده هستم و شدیداً نیاز به عمل داشتم بی نهایت بینی ایراد دار داشتم 

من یجایی می‌خوام غمل کنم120میلیون نیاز دارم و اصلا هم نمی‌دونم از کجا باید چنین مبلغی بیارم ولی خدا بزرگه😂

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨