2777
2789

من یه خانواده ای و میشناسم که هر دختر یا پسری عروس و دومادشون شده یه جوری بدبخت شده، همشون یه سرگذشت تلخ دارن، هر کدومشون یا تو بیمارستان یا خیلی زود میمیرن خیلی ادمای عجیبین، راجب گذشته این خانواده هم اصلا چیزای خوبی نشنیدم راستش، شنیدم که پدر این خانواده خیلی سر دیگران کلاه گذاشته،

من خیلی اعتقاد به این موضوع ندارم که هرکی بیماره در گذشته ادم بدی بوده، نمیشه به همه لیبل چسبوند، ولی شاید این دردایی که ما هرکدوم به اندازه صبرمون میکشیم بدی هاییه که تو زندگی قبلی انجام دادیم یا گذشتگانمون انجام دادن. شایدم خدا ادمایی که درد میکشن و بیشتر دوست داره نمیدونم، چون ادم موقعی که درد داره بیشتر با خدا صحبت میکنه و بهش احتیاج داره و از هرزمانی نزدیک تره به خدا تا دنیای اطرافش

یه نظریه جالبی هست که میگه ما انقدر میمیرم و به دنیا میام و انقدر در میکشیم تا رشد کنیم و تو پاک ترین حالت به خدا برسیم

من شوهر عمم و عمم خیلی خیر بودن و پولدار میلیونی واسه مریضا دهه هفتاد خرج میکردن و خیرات میکردن

ولی متاسفانه هم خودشون هم بچه هاشون خیلی زود از دنیا با بیماریهای سخت رفتن به خصوص بچه خوباشون 

ولی ظالما ماشالاه سالم 

اون نظریه اصلا درست نیست چون توی قرآن بارها آمده که گناه کاران التماس میکنن یه بار دیگه به دنیا برگردن ولی نمیشه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شوهر عمم و عمم خیلی خیر بودن و پولدار میلیونی واسه مریضا دهه هفتاد خرج میکردن و خیرات میکردنولی م ...

خدا رحمتشون کنه، اینم خیلی دیدم، کلا زندگی خیلی عجیبه هیچکس چند ملیون ساله نمیتونه از هیچی سر در بیاره

اگه یه خونواده ای 

بیماری بینشون زیاده مشکلات ژنتیکی دارن 

اگه با تصمیمات غلط خودشونو بدبخت میکنن بیماری روانی یا مشکلات مغزی دارن که اونا هم ژنتیکی هستن

تناسخ و زندگی قبلی وجود نداره 

کاربری دست دو نفره

همون خداتوآیه ی۱۰۰سوره مومنون چنباربه دنیااومدن یاهمون تناسخ روردکرده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
اگه یه خونواده ای بیماری بینشون زیاده مشکلات ژنتیکی دارن اگه با تصمیمات غلط خودشونو بدبخت میکنن بیما ...

اخه فقط بیماری نیست، بینشون اعتیاد خیلی زیاده، جنگ و دعوا اصلا هرچیزی که فکر کنی،هرکی با اینا بر میخوره بدبخت میشه

اخه فقط بیماری نیست، بینشون اعتیاد خیلی زیاده، جنگ و دعوا اصلا هرچیزی که فکر کنی،هرکی با اینا بر میخ ...

پس مشکلات فرهنگی و تربیتی هم دارن 

کسی نباید با اینا وصلت کنه

کاربری دست دو نفره

عزیزم میدونم ولی یه سریا بهش اعتقاد دارن

یسریا به خیلی چیزااعتقاددارن شمااگه به خدااعتقادداری برات سندآوردم پ این نظریه روبایدردکنی ازجانب خودت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

راستش حرفتو خیلی زیاد قبول دارم

پدرهمسرم آدمی بود به شدت مهربون باگذشت و دلسوز

اهل نماز و روزه نبود

اما مردم دار بود

تو ۶۳ سالگی سرطان لوزالمعده گرفت

از زمانیکه فهمیدن تا مرگ ۶ ماه بود.

همش میگیم چرا انقد زود رفت و چرا ادمیکع انقدددد پاک و بی آلایش بود اینجوری جوون داد

دلم براش خیلی تنگ شد همین الان💔

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

همون خداتوآیه ی۱۰۰سوره مومنون چنباربه دنیااومدن یاهمون تناسخ روردکرده

وای من انقد اینجا درباره ی تناسخ دیدم تاپیک میزنن

اما هیچکس ایه ای از قرآن نگفت که رد بشه این فرضیه

جز شما🍀

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یسریا به خیلی چیزااعتقاددارن شمااگه به خدااعتقادداری برات سندآوردم پ این نظریه روبایدردکنی ازجانب خو ...

عزیزم هم شما هم من جزو یه سریا هستیم که هرکدوم اعتقادات شخصی خودمون و داریم که به کسی هم ربطی نداره، ادما ازادن هر عقیده ای که میخوان و داشته باشن، نه شما میتونی اون دنیارو به من ثابت کنی نه من شما، تمام شدو رفت