2777
2789
عنوان

نامزدم بیکاره توروخدا بیاین

279 بازدید | 25 پست

آرایشگره ولی مشتری خیلی کم شده چند ماهه مثلا این ماه که عید بود شلوغ بود بعد از اجاره 25 موند بعضی ماه ها به زور 15 20 میشه توروخدا یه کار بگین شروع کنه 300 تومن اینا هم سرمایه داره ماشین هم داره چیکار میشه کرد موندیم 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

ارایشگر آنلاین بشه مثل رحمت😂

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دعای رزق و روزی بنویسین همین کارش خوبه که!

مگه اینکه دیگه نخواد اینو ادامه بده اون‌وقت بازم کار زیاده!

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید
ارایشگر آنلاین بشه مثل رحمت😂

سیار😂😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

به نظر کار ارایشگری خوبه ، پولش فعلا طلا بخره بذاره کنار ، تو همین زمینه ارایشگری سرمایه گذاری کنه مغازش رو جای بهترو شیکتری ببره مدارک بهتر و بالاتر بگیره کم کم کارش رو ارتقا بده ، می تونه اموزش ارایشگری بذاره ، در کنارش کار نصاب هم یاد بگیره یا کار تعمیرات ، مثلا تعمیرو نصب کولر گازی یا پکیج یا حتی نصب پرده ، من خودم به نصاب پرده یک میلیون و پانصد پول دادم عید ، در حال حاضر سرمایه گذهری تو هر کاری زیاد جواب نمی ده ،به نظرم همین ارایشگری عالیه کمکم کارش خوب می شه ، نصب وتعمیرات هم درامد خوب و مطمین داره 

یه دعای رزق و روزی بنویسین همین کارش خوبه که!مگه اینکه دیگه نخواد اینو ادامه بده اون‌وقت بازم کار زی ...

درآمدش کم نیس به نظرت؟ 

به نظر کار ارایشگری خوبه ، پولش فعلا طلا بخره بذاره کنار ، تو همین زمینه ارایشگری سرمایه گذاری کنه م ...

بهش میگم این کار خوبه قبول نمیکنه