2777
2789

اینکه حالمون جسمی وروحی خوب نیست به کنارمشکل ابنکه مادرمون ولمون نمیکنه دست ازسرم بردارزن بتوچه که دلم نمیخوادبیام فللن جا فلان جشن فلان مسافرت گیرمیده بخدا ازدستش اخرخودمومیکشم  خانواده واقعا ملکه عذاب آدمه بچه ها حس میکنم یه بیماری وحشتناک توجسمم دارم  چون همش هرروزگردن دردشدیدوسردرد و کمردرددارم و کل روزخسته وبی انرژیم این مادرمم ولم نمیکنه چیکارش کنم نمیذاره به دردخودم بمیرم حال روحیمم خوب نیست اصلا😔😭😭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظر من افسردگی داشته باشی و این کمبود انرژی و در این بدن می‌تونه دردای سایکوسوماتیک باشه ، چیزی هست تو زندگیت که ازش لذت ببری؟ کاراتو به تاخیر میندازی؟ صبح ها با چه حالی از خواب بیدار میشی؟انگاری دلت نمی‌خواد از رخت خواب کنده شی؟

به نظر من افسردگی داشته باشی و این کمبود انرژی و در این بدن می‌تونه دردای سایکوسوماتیک باشه ، چیزی ه ...

آره  اصلا دلم نمیخوادازخواب بلندبشم دلم میخوادبمیرم ازهیچ چیزهم لذت نمیبرم واقعا هیچ چیزخوب ولذت بخشیم توزندگیم نیست بیشترازهمه دردهای جسمی ودرک نشدن اذیتم میکنه 

چه ربطی به سن داره آخه

ربط داره، نوجوونی کلا هرمونا قروقاطیه

ادم همش حس میکنه بقیه دارن ظلم میکنن

تو دوره جونی ادم خانواده گریز میشه نیاز ب استقلال داره

واسه همینه طبیعت تو دوران جپانی ازدواج صورت میگیره

ربط داره، نوجوونی کلا هرمونا قروقاطیهادم همش حس میکنه بقیه دارن ظلم میکننتو دوره جونی ادم خانواده گر ...

نه نوجوان نیستم فقط دیگران ولم نمیکنن وخودم حال دلم وجسمم خوب نیست

میفهمم منم این دوره رو گذروندم تازه هی میگفت تو گوشه گیری و چرا هیچکاری نمیکنی و هی پیشنهادات مختلف بهم میداد براش توضیح بده حالت خوب نیست شاید رعایت کرد  خودتم سعی کن حالتو خوب کنی  

آره اصلا دلم نمیخوادازخواب بلندبشم دلم میخوادبمیرم ازهیچ چیزهم لذت نمیبرم واقعا هیچ چیزخوب ولذت بخش ...

مشکلات خانوادگی داری؟ چند سالته؟ تو خانوادت سابقه افسردگی دارید؟ تو خونتون خیلی دعوا پیش میاد؟ به هر خودت چرا اینجوری شدی؟ 

راستی ممکن هست از کم کاری تیروئید هم باشه ، آزمایش تیروئید دادی؟

نه هیچکس نمیدونه اگه بهش بگمم ادم سمی هست یامسخره ام میکنه یامیگه تنبلی بادیوونه ای که حالت خوب نیست ...

دکتر رفتی

اگه شرایطشو داری حتما یه روانپزشک برو هم باهاش دردول می‌کنی و اون درکت می‌کنه هم بهت دارو میده

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!