2777
2789
عنوان

جوجه هامو ببینید

139 بازدید | 17 پست

بچه ها امروز رفتم جوجه رنگی خریدم یدونه زرد یدونه نارنجی اینا آب نمیتونن بخورن خیلی هم سر و صدا میکنن چیکارشون کنم؟؟؟ 

سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂

اب که همینجوری نمیخورن...

ابخوری پرنده براشون بگیر برای اینکه عادت کنن یکیشونو بگیر نوکشو بکن توش تا یاد بگیرن

ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗 #منِ بَدبخت تو آسِمونا دُنبالِت بودَم..#پَع چِرا زیر غَریبه ها پِیدات کَردم؟!🚶‍♀️🕳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یادش بخیر من روز عید پارسال یه جوجه دوستم بهم داد خروس شده بود 6,ماه خونمون بود قوقولی‌قوقو هم میکرد بخاطر اینکه قوقولی قوقو میکرد داداشم بردش کارخونه آب نمیخوره عیب ندارد که شاید تشنش نیست ولی پیششون یکم غذا و آب بزار زیرشونم یه پارچه ی بدردنخور بنداز نرم و گرم بشینن سوالی خواستی در خدمتم

عزیزم آب و دونشان را بذار، خودشون هر وقت لازم بود می‌خورند.

فقط اگر میخوای زنده بمونند از داروخانه دامپزشکی براشون ی دارو است بگیر بده ک بدنشون عفونت نکنه.

اینها خیلی زود بخاطر عفونت می‌میرند.

تو یه سبد بذارشون ک نروند زیر پا.

نه گناه دارن جوجه خداها😂😂

نه اذیت نمیشن جاشون گرم میشه فکر میکنن بغلصون کردی اروم میشن اونا دلشون میخا زیر بال مادر باشن با این کار اون حس بهشون درست میده اروم بزارش تو ی پارچه بپیچ دور بدنت آرووم ن سفت ک

با سرنگ آروم آروم آب بریز گوشه ی نوکشون. یه حوله یا پارچه رو مثل یه سرپناه درست کن بزارشون توش.شاید ...

سرنگ ندارم آخه🥲پارچه اضافی هم نداریم من یه آبخوری مخصوص پرنده و اینا داشتم گمش کردم حالا چیکار کنم

میتونی هم پنبه بذاری کف سبد و روی پنبه ها پارچه بکشی، ولی یجور روی پنبه را پارچه بیپیچون ک پنبه ها در نیاد و پنبه ها را بخورند.

و بذارشون تو سبد، اینجوری جایشان گرم و نرم میشه آروم میشن می‌خوابند.

سرنگ ندارم آخه🥲پارچه اضافی هم نداریم من یه آبخوری مخصوص پرنده و اینا داشتم گمش کردم حالا چیکار کنم

یبار من‌ به یکی از جوجه فروشها گفتم بهشان آب بده، گفت آب زیاد اینها را میکشه.

خیلی ک آب نمیخوان، دو تا نوک ب آب بزنن بسه.

عزیزم آب و دونشان را بذار، خودشون هر وقت لازم بود می‌خورند.فقط اگر میخوای زنده بمونند از داروخانه دا ...

آب و دونه دارن توی دونه هاشون هم به بسته ویتامین هست اونو نمیدونم چیکارش کنم تو ماشین که بودن هی جیک جیک جیک کشتن منو😂من فکر میکردم اینا آب و غذا میخوان آب و غذا براشون آوردم حالا اینا فقط یذره دونه میخورن