2777
2789

هیچی دیگه تموم شد رفت.............چیکار قراره بکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم یادمه ۱۶ سالم بود داستم لباسم عوض میکردم تو اتاق یک دفعه شوهر خالم اومد:///////تا ماه ها روم نمی ...

من یه بار تو ۱۷ سالگیم داشتم لباس عوض میکردم پسر عموم اومد داخل اتاق هیچی تنم نبود اصلا بعد اون اتفاق دیگه تا الان که ۳۹ سالمه خونشون نرفتیم 😂🤦🏻‍♀️

یا خدا ...من پدر شوهرم یبار با تیشرت و شلوار دیدم حتی شال سرم بود زبونم بند اومد

وا

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
فکر کرده بود منم با شوهرم رفتم بیرون

خب باشه.. خوبه خب.هردوتون فکر کردید اون یگی خونه نیست.. دیگه یه اشتباهیه که شده پس خیلی عادی باش و عادی رفتار کن.. اونم حتما عادی برخورد میکنه 

اشتباه پیش میاد و مشکلی نیست.