2777
2789

مگه زوره ؟ دلم نخواسته خوب ؟ فهم و درک نداری شاید خونه من چیزی نیست ؟ ۵ ماه عروسی کردم هزینه قربونی گوسفند خودمون داده بودیم نصف رون گوسفند داد بهمون همشو و داشته بود پخش کرده بود بین فامیلاش ما بعد عروسی نیم کیلو نیم کیلو گوشت می‌خریم انقد گرونیه هر وقت پدر مادرم شام دعوت کردم این و پسر مفت خورشم دعوت کردم حالا یه بار داداشم شام دعوت نکردم نتونستیم این خانوم برگشته میگه ماه رمضون تموم شد من و دعوت نکردید شوهرمم برگشت گفت چ ربطی داره مگه خونه ما نخوردی تا حالا 😐😐زنیکه ماه رمضون کی تموم میشه ؟ اصلا نمیخام دعوتش کنم گمشه پرو بی شعور با خودش نمیگه شاید طرف تو این گرونی نداره رفتیم مسافرت برگشتیم سرش سنگ افتاده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اوففففف از دست این مادرشوهرای بیشعور و بی درک 😑😑مال من ک انتظار داره هر چی میخریم نصفش کنیم بدیم ب ...

اعصابم خورد کرد آخه تو این گرونی چ توقعی داری زرت زرت دعوتت کنم ر

پدرومادرتو دعوت کنی ایرادی نداره،مادرشوهرتو دعوت کنی میشه مفت خور؟خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

والا من ۵ ماه عروسی کردم بابام دو بار بیشتر نیومده اینجا بزور کشیدیم اوردبمش این ۳ ماه اول عروسی آویزون بود وقت شام ک نمیشد بدو بدو میومد پدر مادر منم بی فهم و درک بودن ب اونا هم میگفتم مفت خور 

اعصابم خورد کرد آخه تو این گرونی چ توقعی داری زرت زرت دعوتت کنم ر

حق داری مال من میاد در یخچالو باز میکنه هر چی دلش میخواد میبره 

شوهرمم میگه گرونیه نبینم چیزی ب کسی بدی 

چند روز پیش محلش ندادم قهر کرد رفت ... خودش کارتش پر پوله هیچی نمیخره 

والا من ۵ ماه عروسی کردم بابام دو بار بیشتر نیومده اینجا بزور کشیدیم اوردبمش این ۳ ماه اول عروسی آوی ...

پدر و مادر بیچارمون ک ۶ ماهی یبارم نمیان 

مامان من هر موقع میخواد بیاد میگه چیزی درست نکنی برامون 

مگه قربونی میکنن نباید پخش کنن باز شما که نصفش رو برداشتی دعوتم زوری نیست ولش کن بذار بگه

ما گوسفند عروسی رو پخش نمی‌کنیم می‌بریم میزاریم یخچال عروس داماد گوسفند قربانی زیارت و نذر و .. پخش میکنیم این اصلا از ما یه اجاره هم نگرفت شوهرش و خودش ب خدا جفتشون ۵۰۰ تومان خرج نکردن تو عروسی ما طرف تو عروسی خودش تو تالار ۱۰۰ تومن شاباش انداخت رو رفت نشست انقد همممم توقع دارن 

والا من ۵ ماه عروسی کردم بابام دو بار بیشتر نیومده اینجا بزور کشیدیم اوردبمش این ۳ ماه اول عروسی آوی ...

زبونت تلخه میشه مهربونتر حرف زد یا حتی فکر کرد اول زندگی اینجوری گارد نگیر زندگی خوب و بد زیاد داره آدم با آدم کارداره 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
پدر و مادر بیچارمون ک ۶ ماهی یبارم نمیان مامان من هر موقع میخواد بیاد میگه چیزی درست نکنی برامون

روان آدم بهم میریزن برعکس خانواده های شوهری که خیلی خیلی کمک هم میکنن جالبه هیچ انتظاری ندارن اینایی که ب جز ضرر هیچ منفعتی برای بچه و عروس ندارن بخدااااا یه انتظاراتی دارن آدم شاخ و دم در میاره

روان آدم بهم میریزن برعکس خانواده های شوهری که خیلی خیلی کمک هم میکنن جالبه هیچ انتظاری ندارن اینایی ...

اوففففف باز یاد کاراشون افتادم اعصاب منم خورد شد 😑😑😑