2777
2789
عنوان

چرا رفیق پسر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 100 پست
اما من حواسم به خودم هس و ا خودم مطمئنم

اامیدوارم 2 ماه دیگه تاپیک بازگشت معشوق نزنی و دنبال حس ششم برای اینکه ببینی برمیگرده یا نه نباشی

غلط غلطه تو جای خواهر منی دلسوزانه میگم ته این راه پشیمونیه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

میدونی چرا؟؟ چون من خودم با رفیقم ازدواج کردم،، این بده🤣🤣🤣🤣

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..دوستی های واقعی پذیرفته میشه🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری همه میگید پسر رفیق معمولی نمیشه😂من رفیقای چند ساله دارم تو رابطه ام نبودم بگم طرف منتظر فرصت ...

هرکس خودش رفیق پسر داشته باشه میاد دفاع میکنه🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
وای چه سمممم🤣🤣🤣🤣

بزنمت؟😁

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
چجوری همه میگید پسر رفیق معمولی نمیشه😂من رفیقای چند ساله دارم تو رابطه ام نبودم بگم طرف منتظر فرصت ...

جدی؟به خدا من رفیقم بد جور حس بد انداخت به جونم 

به نظرت چیکار کنم

اسی تو یه ماه باهاش حرف بزنی تهش یارو دوست دختر پیدا کنه یا بلعکس و احساس شکست عشقی بهتون دست داد تازه اونموقع میفهمید ک رفاقت معمولی وجود نداره😂

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

آخر میبینی مار هفت خطهوای وای یادم میفته اعصابم خورد میشه منه سادههه😂🤦🏻‍♀️

بمولااا.منکه کلا اهل روابط اینجوری نیستم.😂تاحالام تجربش نکردم خدارو شکر

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
اسی تو یه ماه باهاش حرف بزنی تهش یارو دوست دختر پیدا کنه یا بلعکس و احساس شکست عشقی بهتون دست داد تا ...

ن تازه شرط بستیم هر کی رل بزنه شرطی میبازه😐🤣

🥲خب من چ کنم چون حالشم زیاد اوکی نبود کات کنم

برو بابا.تو چیکارشی مگه.سخت نگیر.بقول خودت دوست معمولی بودین دیگه.کات کردن با دوست معمولی که سخت نیست.یه چند وقت جوابشو نده پیامشو سین نزن دیگه پیامت نمیده🤣🤣

بیشتر ببینید
هرکس خودش رفیق پسر داشته باشه میاد دفاع میکنه🤣

ن بحث دفاع نیست اخه 

بوده ها با پسر رفیق شدم قصدش چیزی بوده ولی همه اینجوری نیستن 

اصلا با کسی که رفیقم تایپ من نیست که بخوام بگم بعدا میخوام برم باهاش تو رابطه حتی اینم هیچوقت تصور نمیکنم 

گفتم به جنبه هر دو طرف بستگی داره خود دختر بی جنبه باشه ته رفاقته معلومه

تروخدا اینو حسو ننداز به جونم 😐🤣

اگه دهمی من تابستون نهم ب دهم برام اتفاق افتاد و تموم کردم

خواهرم قسم میخورم اندازه من حواست ب خودت نی من چون اورثینکرم سر هررررکاری خیلی فکرمیکنم بعد عمل میکنم

نشد خواهرم نشد😂تموم کردم ولی 222 روزه که ذهنم هنوووز درگیره😂ولی خب چندروزه از سال جدید به دلایلی تصمیم گرفتم دیگه بهش فکرنکنم ناخوداگاه خب تو ذهن ادم میاد مخصوصا اگه مثل من اولین بارت باشه

یه احساساتیو تجربه میکنی ک دلت میخواد ادامه دار باشه

ته دلت قند آب میشه

یارو قسم میخورد به جون مامانش ک از من خوشش نیاد بعدا ولی نشد

ول کن😂 منم داشت خوشم میومد ک جلوشو گرفتم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)