2777
2789
عنوان

دو نفر زندگی خراب کرد و کلی سرم بلا اوورد و نذاشتن دانشگاه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲۳ سالمه و با اینکه مشکل جسمی دارم و خیلیا مانعم میشدن ب هیچکدوم بها ندادم. هبچوقت سست نشدم. کارشناسی مو گرفتم دوسال کارگری کردم و الانم معلم هستم. 

پاشو شروع کن. هیچکس دستت رو نمیگیره جز خودت 

ی کاری کن تنها پزشون شناختن تو باشه. خودت رو نباز

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)

بشین بخون پزشکی قبول بشی

دوست خودم رتبه سال اولش ۱۲۰ هزار منطقه شد معدلشم ۱۵ بود سال دوم بازم درس نخوند شد ۳۵ هزار اما سال سوم ۷ماه درس خوند روزی ۱۳ ساعت پزشکی اورد.. حتی رتبه ات زیر هزارم میشد اما سر جلسه فیزیک رو کم زده بود چون سرما خورده بود حالش خوب نبود

بشین بخون پزشکی قبول بشیدوست خودم رتبه سال اولش ۱۲۰ هزار منطقه شد معدلشم ۱۵ بود سال دوم بازم درس نخو ...

به نظرتون با این که چند سال از درس دور هستم و همه مطالب فراموش کردم و کلاس نمیخوام برم میشه یکساله خودم با کتابکار بخونم و پزشکی بیارم ؟

عزیزم یکساله میشه؟

به نظرتون با این که چند سال از درس دور هستم و همه مطالب فراموش کردم و کلاس نمیخوام برم میشه یکساله خ ...

نگاه بنظر من کلاس های انلاین رو از داخل تلگرام نگاه کن می دونم گناه هست اما وقتی که قبول شدی میتونی هزینه کلاس ها رو بپردازی از داخل سایت هر موسسه..‌ 

اره عزیزم میشه قبول شد فقطط باید درس بخونی و به هیچی فکر نکنی