2777
2789
عنوان

مامانم تا حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 99 پست
🤗این چیزا میگذره امیدوارم مامانت هم متوجه بشه خب حق با شما هست همسن ابجیای منی اونا اگر نخوان جایی ...

امیدوارم ..

اصلا جمعشون دوس ندارم چون فقط دعوا فتنه بحث غیبت 

خدا به دلت ارامش بده میفهمم منم زخم ها خوردم از مادرم ولی یه جایی فهمیدم که فقط باید هیچی نگم بذارم ...

میدونی با هر زخم جدیدی که میزنه من نیاز به ترمیم دارم به اینکه چند ماه حتی صداشو نشنوم همه خاطرات بد میاد جلو چشمم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ کاری باهاش نکردن حتی حرف ید هم بش نزدن بعد باورت میشه من اصلا با اون دختر دوست نبودم نمی دونستم ...

عزیزمممم مامانت مثل مامان منه همه حق دارن جز دختر خودش حق با همه است جز دختر خودش از همه دفاع میکنه پشتیبانی میکنه جز دخترش و...

دقیقا من شنیدم اولاد اه داره ولی اصلا دیده نمیشه همش میگن پدر و مادر پدر و مادر

بله که اه داره ،هیچ ظلمی از نظر خدا پوشیده نمیمونه چه حیوان باشه چه انسان باشه فرقی هم نداره پدره ،مادره یا فرزنده

حتی تا الان اینجوریه؟؟؟ ازدواج کردی شما؟

بله الان هم اینجوره 

16 ساله ازدواج کردم 

الان دم دستش نیستم وگرنه میزد ولی خب ورژن جدید شده ازاراش به خاله م میگه بهش تلفن نکن چکارش داری 

یا زن داداش بهتر از منه گه زد تو زندگی خواهرم همون زن داداشه هیچی بش نمیگه من میگم میگه ساکت دعوا درست نکن

بله الان هم اینجوره 16 ساله ازدواج کردم الان دم دستش نیستم وگرنه میزد ولی خب ورژن جدید شده ازاراش به ...

انشالله خوشبخت باشی عزیزم شوهرت خوبه؟؟؟ مجردی ک شانس نداشتیم 

به فکرشونه دلسوزشونه ولی اونا اصلا نمیخانش و نمیخوان قبول کنن حرفاشو

بهش نه با دعوا و داد و بیداد بگو  مادر من اونا دوتا انسان یالغن. کاریشون نداشته باش که هر اتفاقی فردا روز بیفته تو زندگشون همه از، چشم شما میبینن که خواهر شوهری ـاگر خودشون  صلاح بدونن مشورت میگیرن 

فکر میکنم راحت میشم راحت راحت

اصلا همچین فکری نکن منم ۲۲ سالمه درکت میکنم از خیلی از مشکلات و سختیا گذشتم 

نترس میگذره همه چیز فقط سعی کن آروم باشی و اهمیت ندی ❤️ 

چندسال دیگه شاید اصلا به مشکلات الانت بخندی و دیگه برات اهمیتی نداشته باشه هرچند میدونم تاثیرات منفی رو ذهنت داره ولی ارامش خودتو حفظ کن

میرفتم خونه،  بهم ریخته فوق العاده کثیف،  بعد به بابام میگفت از صبح خواب بوده هیچ کاری نکرده بابام میومد میگفت چقد بی معرفتی مامانت همه کارها خونه رو بکنه قسم میخوردم که تازه نشستم