2777
2789
عنوان

مامانم تا حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 99 پست
انشالله خوشبخت باشی عزیزم شوهرت خوبه؟؟؟ مجردی ک شانس نداشتیم

شوهرم ایراد زیاد داره چند سالیه مشکل روان داره ولی کنار اومدن باهاش بنظرم راحت تره تا مامانم بالاخره ادم میدونه اینجا نباید حرف بزنه باید خونه اروم باشه باید مثلا مثلا لامپ خاموش باشه شلوغی نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرفتم خونه، بهم ریخته فوق العاده کثیف، بعد به بابام میگفت از صبح خواب بوده هیچ کاری نکرده بابام م ...

وای چقدر اشناست این حرفات😂هم اونکه میگی حرفای بقیه رو به جز تو قبول داره هم اینکه میگی میرفته به بقیه میگفته که من از صبح خودمو کشتم هیچکس کمکم نکرده

چطور خجالت نمیکشه رو دختر 20 ساله دست بلند میکنه

هووووو من 23سالم بود عین سگ ها بهم حمله می‌کرد میزد تازه پسرشم هم دستش می‌کرد وقتی من برا اولین بار از خودم دفاع مردم میگفتن چییییی تو مارو داری میزنییی

مثلا فک کن دست انداختن گردنت خفت میکنن علنا بعد تو دستشون تلاش میکنی از گردنت بکشی بگن تو زدی 

تا ابد حلال نمیکنم تا وقتی عین‌ سرشون بیاد جیگرم خنک شه

چون بهش میگم تو کارای داییم و زنداییم دخالت نکن چون بهش میگم دوست ندارم سیزده بدر بیام تو جمع خانواد ...

گند بزنن تو این مهمونی های عید که جو همه خونه ها رو متشنج کرده

منم چند دقیقه پیش تاپیک مشابه زدم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
عزیزمممم مامانت مثل مامان منه همه حق دارن جز دختر خودش حق با همه است جز دختر خودش از همه دفاع میکنه ...

مادر من خیلی بدتر و بی شرف ار ازین حرفاست بیا تاپیک مادران سمی بخون تنها نیستی

الان یه خانومی تاپیک زده که بچه کوچیکشو زده همه هم دلداریش دادن اعذاب وجدان نداشته باش 

من که نظرمو گفتم میگه متاسفم برات 

یعنی واسم متاسفه ک گفتم خدا ازت نگذره روحیه بچه رو خراب میکنی باید میگفتم خوب کردی بیشتر بزنش