2777
2789
عنوان

مامانم تا حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همین ماه عزیز قسم، دختر همسایه ما با پسرا تو خونه گرفتن اون موقع دهه هفتاد بود این چیزا حکم کشتن ...

اره خیلیا بچه هرکار نکنه بازم میگذرن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
فقط درد و زخم میزارن روی قلب بچه مامانم بعد از سه ماه نیم ساعت پیش تلفن کرد گف حالت چطوره البته من ر ...

خدا به دلت ارامش بده میفهمم منم زخم ها خوردم از مادرم ولی یه جایی فهمیدم که فقط باید هیچی نگم بذارم تا فکر کنه همه چیز حق با اونه خودمو از همه جهتی ازش دور کردم دیگه الان با اینکه با هم تو یه خونه زندگی میکنیم ولی جز سلام و صبح به خیر چیز دیگه ای بینمون رد و بدل نمیشه ،این تقصیر سیستم اموزشی و رسانه های ماست فقط تو مغز بقیه کردن که پدر و مادر مقدسن حتی اگر گبر باشن باید احترامشون بذاری ،یه نفر نمیاد در مورد حق اولاد حرف بزنه اینکه همیشه خوارش کردن اینکه همیشه کوبیدنش اینکه بهش تهمت ناروا زدن و...همشون جواب داره .

جالبه خیلی از این مادرایی که مادری بلد نیستن هر روز تو جلسات قران و روضه هستن ولی حیف که ذره ای درمورد اخلاق مادر بودن بهشون یاد نمیدن

عزیزمم

🤗

این چیزا میگذره 

امیدوارم مامانت هم متوجه بشه 

خب حق با شما هست 

همسن ابجیای منی اونا اگر نخوان جایی برن هییچکسی نمیتونه اجبارشون کنه خصوصا جمع خانواده ک داییا خاله ها زن و شوهراشون همه فقط تفنگ کم دارن همو بزنن نیش و کنایه و متلکاشون 

😄 

البته من قبلا میرفتم خوش نمیگذشت ولی بازم میرفتم اینقدر دوست دارم همه باهم خوب باشن 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
خوشبه حالش

هیچ کاری باهاش نکردن حتی حرف ید هم بش نزدن 

بعد باورت میشه 

من اصلا با اون دختر دوست نبودم نمی دونستم دوست پسر یعنی چی میرن خونه چیکار میکنن اصلا مثله الان اگاهی نبود 

مامانش اومد خونمون گف مدرسه متوجه شده جریانو بعد شما همسایه ما هستین،  حالا کلی همکلاسی داشت کلی همسایه که همه جریان رو فهمیده بودن 

بعد مامانم از مو منو گرفت کشید دور تا دور حیاط تاب داد یه قسمت سرم کلا موهاش کنده شد تو خودم جیش کردم،  اون خانوم هم نگاه میکرد 

خدا به دلت ارامش بده میفهمم منم زخم ها خوردم از مادرم ولی یه جایی فهمیدم که فقط باید هیچی نگم بذارم ...

دقیقا من شنیدم اولاد اه داره ولی اصلا دیده نمیشه همش میگن پدر و مادر پدر و مادر