2777
2789
عنوان

به خالم بگم پسرش سیگار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 52 پست
اول اینکه اونا انکار میکنن قطعا و شما دروغگو‌ میشیدوم اینکه اگه خودش به این سمت کشیده شده باشه حتی ا ...

من به اچه هاشون بلد نیستم ارتباط بگیرم و صحبت کنم 

شاید اگر خانواده قلقشو بدونن بهتر بتونن کاری کنن 

بچه هاشون از من که د۷تر عمه یا دختر خالم و خیلی بزرگترشونم حسابی نمیبرن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالشونه

کوچیکه ۱۳‌  .بزرگه ۱۸

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
کوچیکه ۱۳‌ .بزرگه ۱۸

یااا خدا ۱۳؟

وای بگین من فکر کردم بزرگن 

خدا لعنت کنه انقد فروش مواد آسون شده سیگار گل مشروب همه چی..

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من به اچه هاشون بلد نیستم ارتباط بگیرم و صحبت کنم شاید اگر خانواده قلقشو بدونن بهتر بتونن کاری کنن ب ...

در هر صورتی اگه خودشون به این راه کشیده شده باشن نمیشه کاریش کرد

اگه شما میخواین بگین جنبه و منطق خونوادشونو در نظر بگیرید حداقل و اگه حس میکنین بدتر میشه نگید واقعا

میدونی اگه بگی چی میشه؟دستی دستی کاری میکنی که سیگاری بشه چون روش باز میشهاگه نگی شاید هر از گاهی بر ...

اخه بچه ۱۳   ۱۴ ساله اصلن نباید بره سمت اینچیزا 

به نطرم الان پسر داییم به عنوان یه دوست ناباب هست براش 

همین پسر داییم چند سال دیگه بعید نیس سمت چیزای بدتر نره 

بیشتر ببینید
یااا خدا ۱۳؟وای بگین من فکر کردم بزرگن خدا لعنت کنه انقد فروش مواد آسون شده سیگار گل مشروب همه چی..

نه اگر خودشون عقلی داشتن من نگران نبودم ‌میدونم قطعا از رو نادانی هست

بیشتر ببینید

اینایی ک همه یک صدا گفتین نگو ب تو ربطی نداره 

اگه برادر خواهر یا همسرتون روزی دور از چشم شما کاری انجام بده،چ سیگار و مواد و مشروب چ خیانت و دزدی حتی (هر کار اشتباهی)

یکی از نزدیکاتون خبر داشته باشه و بدونه و ببینه و ب شما نگه واقعا دلخور نمیشین ک میدونسته و نگفته؟!شاید میتونستین جلوشو بگیرین اگه زودتر میدونستین مثلا؟!!

ب تو چه ،ب من چه همه جا هم درست و کارساز نیست دیگه قیمه هارو نریزین تو ماستا خدایی

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
نه اگر خودشون عقلی داشتن من نگران نبودم ‌میدونم قطعا از رو نادانی هست

اره خب بچه چی میفهمه 

من فکر کردم بالای ۲۰ هستن 

الان استفاده از سیگار رسیده ب سن ۹

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا منم اگر بودم بچم کار اشتباهی کنه توقع دارم یکی که میدونه بهم یواشکی بگه .نه جلو جمه بلکه به عن ...

ما یه پسر همسایه داشتیم می رفت پیش اون پسر همسایه تفریحی تریاک می کشید چقدر به مادرمون گفتیم برو به مادرش بگو می گفت می ترسم شر و دعوا بشه (مادرش خیلی جیغ و دعوایی بود) ما از اون محل رفتیم و پسره کم کم معتاد شد 

چند وقت پیش پسره رو بیرون دیدم که داشت تو خیابان ضایعات جمع می کرد و چقدر از بین رفته بود چقدر ناراحت شدم!  (البته من حق می دم این مواقع از دعواها و عواقب بعدش بترسن! )

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

اخه اگ همونا بگن ب شما چه مادر پدرا

اونوقت من وظیفه انسانی خودمو انجام دادم .بگن هم میفهمم که خودشون خبر دارن

بیشتر ببینید
اخه بچه ۱۳ ۱۴ ساله اصلن نباید بره سمت اینچیزا به نطرم الان پسر داییم به عنوان یه دوست ناباب هست بر ...

به نظرم بزار دو هفته ای بگذره که پسره شک نکنه شما گفتین بعد به مادرش بگو 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.