2777
2789

بارها پیش اومده کامنت گذاشتم زیر یه پستی.

پستهای عادی بعد پسرا میان کامنتهای وحشتناک زشت میزارن نه فقط برای من برای بقیه هم که میخونم همینه

به دخترا سریع میگن بیزی . فحش ناموسی میدن

واقعا تو اینستا پسرا وحشتناک داغونن

این چه وضعیه همینا تو زندگی عادی هم دور و بر مون هستن باورن نمیشه

دیگه از تزسم نظر نمیدم اصلا

چرا اینا تربیت نشدن مگه الکیه ندیده بع یه دختر بگی فلان.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو همین نی نی سایت بارها همین نرها بی شخصیت‌ها توهین کردن و حتی تعلیق نشدن اینستاگرام که افتضاحه ...

اینجا کاربر زن بدهن هم کم نداریم که وحشتناکن و آدم خجالت میکشه از فحش هایی که میدن 

فقط البته تعلیق برای ماست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

توی مجازی چون کسی اونها رو نمیبینه کلا ادمهارو پس اونها راحت حرف میزنن و تحقیر میکنن و عقده گشایی ای ...

در مورد فیلم اظهار نظر کردم

اومده میگه بیزی باید از اشغاها جمعتون کنن

من واقعا دستم میلرزید

اینا ننه بابا ندارن

در مورد فیلم اظهار نظر کردماومده میگه بیزی باید از اشغاها جمعتون کننمن واقعا دستم میلرزیداینا ننه با ...

مثلا شمارو نشناختن و اومدن اینطوری حرف زششت زدن

حالا خود من ی مدت  با کسی تو رابطه بودم

و من چقد احترام میذاشتم بهش و ..

موقع کات کردن یه عالم فوش جلو رفیقش ب من داد 

درحالیکه من اصن همچین ادمی نیستم

حالا دیگه بدون ک همه پسرا یه روی بیشعوری دارن و نشونش نمیدن