2777
2789
عنوان

حالم از هرچی بچه فامیله بهم میخوره

150 بازدید | 12 پست

بچه بی ادب نخورده چندش انگار تو طویله بزرگ شده ،سر یخچال و کابینت میره ،هرچی خوراکی داشتیم جارو کرد،دسشویی آب قطع بشه با دستای نجسش در باز میکنه میاد بیرون ،یکریز جیغ و غر غر ،هرجایی میریم آبرومون میبره

قصد رفتن هم ندارن ،عید امسال کوفتم شد مرض اعصاب گرفتم اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم موافقم 

یجوریی رفتار میکنن انگار تا حالا ادم ندیدن اون کوچیکا 

مثلا پسر عمم کوچیکه کلاس سومه امسال همین پریروز اومده بودن اینجا همه جا رو بهم میریخت رفته بود اتاقم به همچی دست میزد فضولی میکرد ماشالله گیر میداد گوشی بده فلان بده 

نمیدونم پدر و مادرشون چرا اینقدر بیخیالی طی میکنن تو میهمانی ها🤔

باید یاد بدن بی اجازه نرن سر یخچال و کابینت خونه کسی واقعا اداب معاشرت و تربیت از همین سنا تو ذهن بچه تفهیم میشه

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

من با بچه ها اوکیم دوسشون دارم

کلا هر وقت بخوایم مهمونی یا جایی بریم همه بچه هاشونو میسپرن دست من میرن باهم صحبت کردنو عشقو حال من میشینم براشون انقدر دلقک بازی درمیارم سرگرم میشن😂

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

من با بچه ها اوکیم دوسشون دارمکلا هر وقت بخوایم مهمونی یا جایی بریم همه بچه هاشونو میسپرن دست من میر ...

چون چند ساعت باهاشون وقت میگذرونی

همون بچها چند روز خونت بمونن حالت ازشون بهم میخوره

چون چند ساعت باهاشون وقت میگذرونیهمون بچها چند روز خونت بمونن حالت ازشون بهم میخوره

عزیزم داداش من خودش بچست ۸ سالشه من ازش مراقبت میکنم چرا باید حالم بهم بخوره

منم پایه شیطنت بازیاشونم به خودمم بیشتر خوش میگذره حداقل برای چندساعت از دنیای بزرگی و مزخرف خودم بیرون میامو دوباره بچه میشم که کمتر این غمو غصه زندگی خفم کنه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

والاانقدراینجا درمورد بچه بد میگن ادم میترسه جای بره من امسال عید خونه هیچ کسی نرفتم حتی فردا خونه م ...

راست میگی من هم یا جایی نمی‌رم یا بچه‌ها رو پیش همسرم یا مادرشوهرم میذارم تازه بچه‌های من خیلی خجالتی هستن و از جاشون تکون نمیخورن اما بخاطر اینکه عیدی ندن یا ممکنه دستشون خالی باشه سعی میکنم بچه‌ها رو نبرم. از کوچیکی هم توی خونه به همه چیز دست زدن تموم کمدها رو زیر و رو کردن الان هر خونه ای میرم هرچقدر هم لوکس باشه به در و دیوار و کمد دست نمیزنن 

عزیزم داداش من خودش بچست ۸ سالشه من ازش مراقبت میکنم چرا باید حالم بهم بخورهمنم پایه شیطنت بازیاشونم ...

نمیدونم هرکس یجوریه ،شایدم فامیل بافرهنگی دارید

عید منو که زهرمار کرد این بچه