2777
2789
عنوان

مثلا میگن یه قوم خاص فلان اخلاق خاص رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 48 پست
چند روز پیش یکی ست من ریپ زد کجا زندگی میکنی گوشت نمبدونی کیلو چندهگفتم پشت کوه😂😂😂

عه اپن تو بودی ؟ اره اون تاپیک بودم خوب کردی یادمه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با کادر درمان خیلی ها لج هستن دلیلیشو نمی‌دونم خصوصا پزشک ها جبهه میگیرن

بدبخت کادر درمان بی زحمت بی چشم داشتی این همه خدمات میرسونن تو ایام کرونا کسی جرات نمی‌کرد نزدیک بشه خودشون ی پاایستاده جهاد کردن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

با کادر درمان خیلی ها لج هستن دلیلیشو نمی‌دونم خصوصا پزشک ها جبهه میگیرن

با معلم ها هم لجن بقول استارتر فقط آرایشگرارو خوب میدونن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اصلا پست متو درست نخونده بودگفت وااا از کجایی نمیدونیی ۲تومن چقدر گوشت میشهحالا کلا پست من چیز دیگه ...

کلا کامنتا با تاپیک نمیخونه. یا متنو نمیخونن یا کم فهمن یا نمیدونم دیگه چراشو

عه اپن تو بودی ؟ اره اون تاپیک بودم خوب کردی یادمه

ممنون😂😂😂

کلا من گفتم ۲تومن گوشت یه وعده پختی؟؟

گفت واا مگه کدوم شهری نمیدونی گوشت کیلو چنده ۲تومن چیزی نیمشه😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلا پست متو درست نخونده بودگفت وااا از کجایی نمیدونیی ۲تومن چقدر گوشت میشهحالا کلا پست من چیز دیگه ...

🤦ول کن اثرات ماه رمضون گرونی بزار خواهر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عععععع جدی من نمی‌دونم کیلویی چنده😕🤐مامانم اینا میگیرن ب ماهم یکی دو بسته میدن😅🥴

راحتی دیگه😂😂

من اکثرا خرید با خودمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اینکه اکثرشون خیلی عجیبن البته این احتمال هست که چون اینجا کاربرهای ناشناسن خود واقعیشون باشن و این طرز فکرها تو جامعه غالب باشه 

مثلا هر موضوعی رو ربط میدن به جادو و جنبل و خیلی چیزهای دیگه و یا اکثر تاپیک های حس ششمیه که هر روز کلی از این عنوان هست و برام عجیبه که چرا؟؟؟بیشتر نظرها اینجا غیرتخصصیه سطح سواد و آگاهی اکثر کاربرها پایینه خیلی خیلی خیلی علیه هم جنسشون هستن و اینکه زیاد پیش آمده تاپیک دیدم طرف گفته من چرا مجردم تا کی قراره مجرد بمونم و کلی گریه و گریه بعد میاد میگه من ۱۹ سالمه 

بیشتر از اینکه اینجا فضایی به عنوان بالا بردن آگاهی باشه بیشتر جایی برای حاشیه سازی و حرف های بی ارزشه

و واقعا کسایی که اینجا طرز فکر درست و حسابی داشته باشن خیلی کمن

ممنون😂😂😂کلا من گفتم ۲تومن گوشت یه وعده پختی؟؟گفت واا مگه کدوم شهری نمیدونی گوشت کیلو چنده ۲تومن چ ...

اره دقیق یادمه اتفاقا کلی به اون پشت کوه تو خندیدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینکه اکثرشون خیلی عجیبن البته این احتمال هست که چون اینجا کاربرهای ناشناسن خود واقعیشون باشن و این ...

بزرگی گفته که زمانی میرسد که دانا مجبور به سکوت و کم حرفی میشود.