2777
2789
عنوان

مثلا میگن یه قوم خاص فلان اخلاق خاص رو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 48 پست
یه سریا خودشون در موردت نظری ندارننگاه میکنن ببینن بقیه کاربرا چه نظری درباره‌ت دارن

کاش بهت گوش میدادم سر ی موضوعی

خوردم تو دیوار خواهر

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند روز پیش یکی ست من ریپ زد کجا زندگی میکنی گوشت نمبدونی کیلو چندهگفتم پشت کوه😂😂😂

وااااا مگه هرکی تو شهر باشه قیمت گوشت بدونه 🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قبول دارم

و یکی از اخلاق های خوبی م دارگ اینه که اگر ببینم طرف راست میگ، میگم درسته  و اشتباهم گرون میگیرم 

بارها شده... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

یکی میاد میگ شوهرم عطسه کرد میگن اوووه طلاق بگیر بره گم شه مرتیکه😑😑

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید
اونا که ندارنو نمیخوان چی نوک الم نشستن؟!

جزو اقلیتن😆❤️‍🩹

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
وااااا مگه هرکی تو شهر باشه قیمت گوشت بدونه 🤦

اصلا پست متو درست نخونده بود

گفت وااا از کجایی نمیدونیی ۲تومن چقدر گوشت میشه

حالا کلا پست من چیز دیگه ای بود

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاش بهت گوش میدادم سر ی موضوعیخوردم تو دیوار خواهر

عه

چرا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
گردنگیر ندیدم والا

🤣

والا یبار تاپیک هم زدم همه گفتن اشتباه میگی فکر کردم دیدم راسته گفتم حله مرسی 

چندبارم بحث شد دیدم طرف منطقی میگ

حرفمو پس گرفتم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید