2777
2789
عنوان

نقاط ریز سیاه روی بینی چین

897 بازدید | 69 پست

اینا چین ،بعضیا میگن جوش سرسیاه روی بينيه 

ولی مثل نقطه نقطه میمونن ، حالا کاری ندارم 

چی کار کنم محو شن ؟تروخدا هر راهی بلدین و نتیجه بخشه بگین   

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کیسه بکش

کیه که بده رو پوست صورت کشیده شه 

ولی سفید آب با دستم میکشم نرفتن 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

جوش سر سیاه

جی کار کنم محو شن و از بین برن؟

باید تخلیه بشه . 

چسب بینی لانبنا خوبه .

حتما صورتت رو خوب پاک کن با میسلار و شوینده و تونر چون اینا اکثرا بخاطر خوب تمیز نشدن بوجود میان .

حتما خوب پوستت تمیز یشه و هفته ای ۲ بار هم لایه برداری کن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بهترین کار استفاده از کیسه وروشور هست

تجربه داری ؟ آخه کیسه خوب نیست که 

بعد رو پوست نیستن ، زیر پوستن 

ماسک جوش سرسیا بگیر 

یا یک قاشق پودر ژلاتین و یک قاشق قهوه و چند قطره آب جوش مخلوط کن و هم بزن تا پودر ژلاتین حل بشه 

ی بافت تقریبا مث کرم داره 

بزن رو همون قسمت و چند دقیقه وایسا کامل خشک بشه 

بعد آروم بکنش