2777
2789

بچه ها من یه مامانبزرگ دارم که خیلیییییییی طلا داره یعنی نزدیک یک کیلو طلا داره بعد منو خیلی دوست داره ما نه تا نوه ی دختری هستیم یعنی نوه های دختر نه تا هستن نه دحتراش الان همه طلاهاشو که شامل یه تیر بند طلا نه تا ست دستبند گردنبند گوشواره و انگشتر ۲۴ تا النگو از اون کلفتا ۶ تا النگوی ظریف پنج تا گوشواره سه تا دستبند هم جداگانه و یه ست فیروزه سنگین هستن و یه گوشواره از اون قدیمی حلقه ای ها داده به من من تنها نوه ی پسری شم الان اون یکی دختر عم‌هامو دختر عمه هام زنگ زدن بهم میگن سرطان بشه نخوری ایشالا سر قبرت بزاریم حق مارو خوردی خب به من چه خودش داده به من اختیار طلای خودشم نداره همه هام نفرین میکنن چی جوابشونو بدم

هیچی فقط خوش به حالت 

چیکار کردی اینقدر دوست داره؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طبق قانون میتونن ازتون شکایت کنند تا به طور مساوی تقسیم شه 

خیلی عجیبه که این کار رو نکردند

جواب سوال شما بله هست این حق الناسه و چشم اونا دنبال این طلا ها خواهد بود همچین اهشون!

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

حی و حاضر

در صحت و سلامت عقل داده

بقیه غلط میکنن حرف اضافه بزنن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید
میگم بابامو خیلی دوست داره تنها نوه ی پسریشم کمکش میکنم شبا پیشش میمونم بعضی مواقع

چطوری تنها نوه ی پسریشی وقتی گفتی دختر عموهام و دختر عمه هام!!

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

طبق قانون میتونن ازتون شکایت کنند تا به طور مساوی تقسیم شه خیلی عجیبه که این کار رو نکردندجواب سوال ...

زندس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید

به قول اقای قاضی تو قسمت دیشبش 

اون فرق میزاره اون انصاف نداره! تو هم مثل اونی؟

هر چند به من ربطی نداره... خودتون می دونید واقعا

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

به قول اقای قاضی تو قسمت دیشبش اون فرق میزاره اون انصاف نداره! تو هم مثل اونی؟هر چند به من ربطی ندار ...

عزیزم اون موقع که مادر من عروسشون شده هیچ طلایی به مادرم ندادن اما به عمه هام خیلی داده مادرم از پدرم جدا شده و الان دیگه نیست میگه پس حق دخترشه