2777
2789
عنوان

سر بچه هام با شوهرم دعوا کردم

808 بازدید | 59 پست

برا بچه ها خوراکی گرفتیم اوردم گذاشتم تو کشو روزانه چندتا بیشتر نمیزارم بخورن

بعد شوهرم اومد کیک برداشت پسرم گفت ا ب منم بده شوهرم ب شوخی گفت ن این کیکا مال منه ب کسی نمیدم

پسرم شوخی سرش نمیشه کلا چشاش پر اشک شد

شوهرمم قهر کرد گفت دیگه بمیرمم خوراکی نمیخورم

هیچی جفت بچه هام ناراحتن سه شب پیش شد این داستان

خلاصه دیشب پسرم گفت پفک بیارم بخوریم گفت عمرا دیگه نمیخورم خودت بخور همش مال تو پسرمم رفت خوابید گفتم بسه دیگه گفت نه و فلان گفتم اوکی منم دیگه تو خونت لب ب چیزی نمیزنم

حالا امروز

https://www.karzar.net/214819        نه ب اعدام تتلو.      لطفا اگر انسانیت دارید برای همنوعتون یک دقیقه وقت بگذارید .ممنون . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

سلام به همگی

خانما برید وارد سایت میلی گلد بشید و ثبت نام کنید و هر ماه پول بریزید توش به عنوان سرمایه طلا جمع کنید یه مقدار قابل توجهی هم که بشه میتونید به صورت فیزیکی دریافتش کنید

اگه کد معرف من رو هم بزنید موقع ورود ۵ میلی طلای رایگان دریافت میکنید

کد معرفم:milli-3yabs

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بچهات دعوا کردی کلا من ادم بزرگ حس نکردم دورت😂

این منم از همه جا وا مانده….                                                 تا روزی که عشقم برگرده از دلتنگیای من بشنوین💔

خانوادگی حساسین و لجباز

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

ناهار براش اوردم گفت بشین بخور گفتم من دیشب گفتم دیگه چیزی نمیخورم بهش برخورد گفت غذام دیگه نمیخورم گفتم خودت میدونی 

تا اداهاتو نذاری کنار لب ب چیزی نمیزنم اذیت نکن انقد بچه هارو 

قیافه گرفت از خونه زد بیرون

https://www.karzar.net/214819        نه ب اعدام تتلو.      لطفا اگر انسانیت دارید برای همنوعتون یک دقیقه وقت بگذارید .ممنون . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

حداقل خوراکی میخورین قایمکی بخورین نه جلوی چشم بچه 😑

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
عزیزم شما سه‌تا بچه داری نه دوتا.

دقیقا

همیشه این اداهارو داره انگار نقی معمولبه دقیقا

بیشتر ببینید
یاد هما افتادم گفت سه تا بچه دارم سارا نیکا نقی

دقیقا انگار نقزه مو نمیزنه

بیشتر ببینید