2777
2789

من یه بار بیرون بودم و دوستم با چندتا دختر لات دعواش شد و منم به دفاع از دوستم خیلی بد باهاشون دعوا کردم و تک نفری چندنفرشونو زدم.چند روز بعدش این دختره با چندتا دختر گنده ی دیگه تو خیابون اومدن منو بزنن که چندنفر اونجا جلوشونو گرفتن و خلاصه کلی فحش و اینا خوردیم و دادیم.بعد الان هرکیو من میشناسم یعنی دوستام همشون دوستای اونان و روشون خیلی تعصبی ان.بعد حالا مشکل اینه که من شنیدم چند نفرشون میخوان باشگاه ما و منم همیشه تنها برمیگردم میترسم دردسر درست بشه الان چیکار باید بکنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی گاز اشکاور بزن فرار کن فکرم بجایی نمیرسه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
هیچی گاز اشکاور بزن فرار کن فکرم بجایی نمیرسه

گاز اشک آور از کجا بیاره؟😅😅😅

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

گاز اشک آور از کجا بیاره؟😅😅😅

اسپری خوشبو کننده ام کارشو راه میندازه خاک بپاشه تو چشش😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیشتر ببینید
عزیزم اگه اتفاقی افتاد زنگ بزن پلیس

اینطوری که بد میشه خیلی.اونطور دیگه نمیوفتن دنبال من.تعهد دادن ولی از اینکه مربی باشگاه بزارتش توی تیم من بدم میاد.جدیدا با مربیم یکم بحث کردم اگه بهش بگم بهم میتوپه که با کسی نمیسازم

۲ ماه پیش

این که شما چند نفر رو تنها زدی پس قدرت بدنیت بالاست .

به این راحتی نمیتونن بزنن . اگر فکر میکنی شر درست میشه نمیتونی از اون باشگاه بری کلا؟ بری یه باشگاه دیگه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

به نظرت یه چاقو با خودم داشته باشم؟

من یبار باچاقو زدم یکیو دهنم سرویس شد بهش فکر نکن الان یه خط بندازی رو یکی باید دارو ندارتو بدی پنجه بوکسی چیزی ببر

بیشتر ببینید