2777
2789
عزیز من.شما بحث هارو باهم قاطی نکن بیا من به شما یچیزی میگم شما بگید توی این شرایط چیکار میکنین.فرض ...

دخترِ خوب ، شما چرا حرص میخوری؟

من جواب شما رو دادم که اینجوری قاطی میکنی؟

اول ببین من برای کی این جوابو نوشتم بعد اینجوری حرف بزن .

اتفاقا خیلی هم خوبه که دخترها بتونن حقشونو بگیرن و بلانسبت توسری خور نباشن . من حرف اصلی و منظور اصلیم اینه 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

همه چی پیشرفت کرده خب جامعه دارع پذیرای خانما هم در هر زمینه ی کاری میشه و بنظر من این خیلی خوبه .با ...

بنده هم گفتم خیلی خوبه که خانم ها هم توی بعضی مشاغل وارد بشن و اشکالی هم نداره.  حرف دیگه ای نزدم

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده هم گفتم خیلی خوبه که خانم ها هم توی بعضی مشاغل وارد بشن و اشکالی هم نداره. حرف دیگه ای نزدم

عزیزم کامنت اورتون گفتین بعضی خانما ظرافت ندارن و کارای مردونه مثله قصابی میکنن و من سر اون گفدم

عزیزم کامنت اورتون گفتین بعضی خانما ظرافت ندارن و کارای مردونه مثله قصابی میکنن و من سر اون گفدم

من نگفتم ظرافت ندارن عزیزِ من . 

چرا هی الکی بحث میکنی با من؟

برو نگاه کن کامنت های منو . 

برو ببین چیا گفتم ، در جوابِ کی گفتم بعد بیا بگو .

یه کامنت میذاریم باید به صدنفر جواب پس بدیم؟

من نگفتم ظرافت ندارن عزیزِ من . چرا هی الکی بحث میکنی با من؟برو نگاه کن کامنت های منو . برو ببین چیا ...

خواستم شات حرفی ک زدبن و گویا یادتون رفت و بفرستم سایت نذاشت .لطفا برو صفحه ی دو و کامنتی ک گذاشتیم ببین چرا کتمان می‌کنی آخه قبول کن حرف اشتباه تو بجا اینکارا

خواستم شات حرفی ک زدبن و گویا یادتون رفت و بفرستم سایت نذاشت .لطفا برو صفحه ی دو و کامنتی ک گذاشتیم ...

دخترِ خوب ، من نباید به تو جواب پس بدم که چرا این حرفو زدم ، این یک ، دوم هم نمیخواد ثابت کنی من خودم میدونم چی گفتم . سوم این که من نگفتم ظرافت ندارن ، منظور من این بود که دخترای نسل الان به کارهای مردونه علاقه دارن ، مثل وزنه های سنگین زدن ، قصابی کار کردن ، مکانیکی کار کردن . این جملات یعنی ظرافت زنونه ندارن؟ 

دخترِ خوب ، من نباید به تو جواب پس بدم که چرا این حرفو زدم ، این یک ، دوم هم نمیخواد ثابت کنی من خود ...

من نگفدم جواب پس بدین فقد میگم این درست نیس ک بعضی کارا مختص مرد هستش و زنا نباید انجام بدن همین.

من نگفدم جواب پس بدین فقد میگم این درست نیس ک بعضی کارا مختص مرد هستش و زنا نباید انجام بدن همین.

منمم نگفتم بعضی کارا فقط مختص مرداست ، تا ۱۵ سال پیش دخترای زیادی نمی‌رفتن تو باشگاه دمبل های سنگین بزنن ، یا برن تو قصابی کار کنن ، یا ماشین سنگین برونن و هزارتا کارِ دیگه.  لطفا کامنت منو ریپلای نکن . روز خوش