من یه بار بیرون بودم و دوستم با چندتا دختر لات دعواش شد و منم به دفاع از دوستم خیلی بد باهاشون دعوا کردم و تک نفری چندنفرشونو زدم.چند روز بعدش این دختره با چندتا دختر گنده ی دیگه تو خیابون اومدن منو بزنن که چندنفر اونجا جلوشونو گرفتن و خلاصه کلی فحش و اینا خوردیم و دادیم.بعد الان هرکیو من میشناسم یعنی دوستام همشون دوستای اونان و روشون خیلی تعصبی ان.بعد حالا مشکل اینه که من شنیدم چند نفرشون میخوان باشگاه ما و منم همیشه تنها برمیگردم میترسم دردسر درست بشه الان چیکار باید بکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نگفتم ظرافت ندارن عزیزِ من . چرا هی الکی بحث میکنی با من؟برو نگاه کن کامنت های منو . برو ببین چیا ...
خواستم شات حرفی ک زدبن و گویا یادتون رفت و بفرستم سایت نذاشت .لطفا برو صفحه ی دو و کامنتی ک گذاشتیم ببین چرا کتمان میکنی آخه قبول کن حرف اشتباه تو بجا اینکارا
خواستم شات حرفی ک زدبن و گویا یادتون رفت و بفرستم سایت نذاشت .لطفا برو صفحه ی دو و کامنتی ک گذاشتیم ...
دخترِ خوب ، من نباید به تو جواب پس بدم که چرا این حرفو زدم ، این یک ، دوم هم نمیخواد ثابت کنی من خودم میدونم چی گفتم . سوم این که من نگفتم ظرافت ندارن ، منظور من این بود که دخترای نسل الان به کارهای مردونه علاقه دارن ، مثل وزنه های سنگین زدن ، قصابی کار کردن ، مکانیکی کار کردن . این جملات یعنی ظرافت زنونه ندارن؟
عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
من نگفدم جواب پس بدین فقد میگم این درست نیس ک بعضی کارا مختص مرد هستش و زنا نباید انجام بدن همین.
منمم نگفتم بعضی کارا فقط مختص مرداست ، تا ۱۵ سال پیش دخترای زیادی نمیرفتن تو باشگاه دمبل های سنگین بزنن ، یا برن تو قصابی کار کنن ، یا ماشین سنگین برونن و هزارتا کارِ دیگه. لطفا کامنت منو ریپلای نکن . روز خوش
عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !