2777
2789
به نظرت یه چاقو با خودم داشته باشم؟

چه فکرایی می‌کنی 

از چاله میخوای خودتو در بیاری بندازی

قعر چاه

چاقو سلاح سرده

بزن نت ببین حمل سلاح سرد چیه جرمش

بعدم اونایی که یه لحظه از چاقو استفاده کردن

در یک لحظه شدن قاتل

از کره دیگه نیومدن ها

اونا هم مثل منو شما فکر نکرده کاری انجام دادن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستانی که میگین به کجا داریم میریم دخترامون فلان شدن.قربون مغزتون برم شما توی خیابون دختری بهتون تنه بزنه و فحش خارمادر بده بعدش برگرده سمتتون حمله کنه آیا وایمیستین که کتک بخورین؟من مگه گنده لات شهرم برم هرکی دستم برسه رو بزنم؟چهار نفر بریزن رو سر دو نفر اون دونفر نباید وایستن کتک بخورن باید بزنن.مردممونم دیگه هیچی حالیشون نیست جای جدا کردن وایمسیتن فیلم میگیرن

پدر و مادر ندارین چیزی نمیگن بهتون؟؟ صبح تا شب تو خیابون پخشین با بقیه دعوا میکنید😐😐 قدیما دخترا ا ...

قدیما دختر به دختر حمله نمیکرد که منی که بهم حمله شده و دفاع کردم از خودم تا کتک نخورم اینجا از شماهم حرف نخورم

چه فکرایی می‌کنی از چاله میخوای خودتو در بیاری بندازیقعر چاهچاقو سلاح سردهبزن نت ببین حمل سلاح سرد چ ...

درست میگی ولی من یک نفرم.دیگه چجوری باید ۱۰ ۱۲ نفرو حریف بشم واقعا دیگه هیچی به ذهنم نمیاد

مگه شغل هم مردونه زنونه دارع چی میشه خب این حرفا چیه

ده سال پیش یا ۱۵ سال پیش دختری رو می‌دیدین که بره تو مکانیکی وایسه کار کنه؟یه سری شغل ها بله ، مردونه زنونه داره . اما مکانیکی هم مردونه زنونه داره؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

باشه پس اون ظرافت زنانه اشون چی ؟اتفاقا دیدم داخل اینستا یکیشون قصابه ی صدای مردونه هم داره ادم حالش ...

حتما نمیخوان ظرافت زنونه داشته باشن .

اتفاقا همینی که میگین منم دیدمش .

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

قدیما دختر به دختر حمله نمیکرد که منی که بهم حمله شده و دفاع کردم از خودم تا کتک نخورم اینجا از شماه ...

اونا که یهو نریختن سرتون بزنن اول فحش دادن شماهم جواب دادین ولی بهتر بود رد میشدین تا الانم به چه کنم چه کنم نیفتی، درسته اونا حمله کردن ولی در عمل هردو طرف لات و دعوایی هستین دیگه الان شما که چند نفرو زدی بهتون میگن دختر لات 😐 نمیگن موقر و ناز .ازین ببعد از دوستایی که تاحالا داشتی دوری کن سعی کن با دخترای اهل مطالعه و با شخصیت دوست بشی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
درست میگی ولی من یک نفرم.دیگه چجوری باید ۱۰ ۱۲ نفرو حریف بشم واقعا دیگه هیچی به ذهنم نمیاد

به هر‌ حال عزیز دل هرکه خربزه میخوره پای لرزش میشینه

کاش دعوای قبلی به خودتون مسلط میشدید

کار به اینجا نمیرسید

با معذرت خواهی اگه مشکل حل میشه 

دریغ نکنید 

ممکن ترین کار برای دفع خطره

ده سال پیش یا ۱۵ سال پیش دختری رو می‌دیدین که بره تو مکانیکی وایسه کار کنه؟یه سری شغل ها بله ، مردون ...

عزیز من.شما بحث هارو باهم قاطی نکن بیا من به شما یچیزی میگم شما بگید توی این شرایط چیکار میکنین.

فرض کنین توی پیاده رو با دوستتون حرف میزنین چهار تا دختر رد میشن بهتون میخورن بعد میان فحش خارو مادر میدن و هرچی اینا میشن طلبکار.شما میخواین جوابشونو بدین که اینا میان سمتتون حمله کنن.چیکار میکنی؟وایمیستی کتک بخوری؟نه دیگه عزیز من هچین کار نمیکنی‌.میبینی میتونی با چندتامشت دورشون کنی و اینکارو میکنی.الان من واقعا میخوام بدونم شمایی که اینجا میای نظر میدی برای خودتونم همچین شرایطی بود این نظر رو میدادی؟

ده سال پیش یا ۱۵ سال پیش دختری رو می‌دیدین که بره تو مکانیکی وایسه کار کنه؟یه سری شغل ها بله ، مردون ...

همه چی پیشرفت کرده خب جامعه دارع پذیرای خانما هم در هر زمینه ی کاری میشه و بنظر من این خیلی خوبه .بازم میگم شغل مردونه زنونه ندارع

اونا که یهو نریختن سرتون بزنن اول فحش دادن شماهم جواب دادین ولی بهتر بود رد میشدین تا الانم به چه کن ...

عزیز من شما معلومه همچین آدمایی بهتون نخورده.من نمیخوام بحث بکنم با شما ولی جوابی که من بهشون دادم این بود که عزیزم شما به من خوردی.این دختر هم وقتی چندنفر از دوستاش کنارشه فاط قدرت میگیره میاد سمت من حمله بکنه که من اینطوری دورش میکنم.نه من اصلا دوست ندارم توی همچین شرایطی ظرافت داشته باشم.ظرافت مگه باعث کتک نخوردنم میشه؟مگه شهر قانون نداره که هرکی رسید بیاد واسه من شاخ و شونه بکشه مگه من توسری خور آدمای امثال اون دخترام؟

دوستانی که میگین به کجا داریم میریم دخترامون فلان شدن.قربون مغزتون برم شما توی خیابون دختری بهتون تن ...

ببین من دانش آموزانم با من دعوا میکردن و فحش و تهدید میکردن و شیشه عقب ماشینمو مخفیانه شکوندن‌. 

اما با صبر من حل شد. همه چی که دعوا نیست آخه