2777
2789
عنوان

بچه‌هایی ک خابگاهین

47 بازدید | 4 پست

بچها من تا قبل اینکه بیام شهر دور برا دانشگاه، فک میکردم بهترین دوران زندگیم قراره دانشجویی باشه و اینکه تو خابگاه باشم و راه دور، همیشه آرزوشو داشتم، الان یساله ک میرم دانشگاه راهم از خونه خیلی دوره و خابگاهم، ولی چون تنهام اصلا اینجا حالم خوب نیس، بهم خوش نمیگذره انگار غم دنیا رو سرم خرابه، روزی صدبار آرزو میکنم برگردم عقب و نیام راه دور ولی راه برگشتی ندارم چون خانوادم اجازه انتقالی و مهمانی نمیدن، و مجبورم بمونم درسمو بخونم، مخصوصا ک دوتا هم اتاقی خراب هم دارم ک اصلا باهاشون سلام علیک هم نمیکنم، منتظر اینن ک باهام دعوا کنن ولی من اصلا گاف نمیدم چون واقن حوصله دعوا ندارم، بچها چیکار کنم بنظرتون ک اینجا برام قابل تحمل تز شه؟ حالا این ترم میخام واحدمو عوض کنم ولی بازم خیلی استرس دارم ک نکنه واحد جدید دخترای بدتری داشته باشه اصلا مخم رد داده حالم خرابه امتحانم دارم مغزم ترکیده😭

خوابگاه خودگردان می‌تونی بری؟

ببین ربطی ب نوع خابگاهش نداره، کلا محیط خابگاه همه جا هیجوره، من فقط میخام از هم اتاقیام دور باشم و اینکه دوری از خونواده خیلی عذابم میده نمیدونم چیکار کنم همش استرس دارم، چنگ چنگ پرانول میخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.