2777
2789
عنوان

چطوري 4ميليون آتش بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم ملت ميلياردي ازشون ميبرن دستشون جايي بند نميشه

گلم، اتفاقا برای آنلاین شاپ و اینا خیلی پیگیرن 

اون دزدی های میلیاردی رو هم خودشون میدونن کی برد، هم میدونن چطور برد و هم نمیخواد کسی جلوشو بگیره

من معتقدم حتی اگ ۵ تومن پول شکایت بشه ک نمیشه و تهش ۱ تومنه،ارزش داره

چون خودت رو احمق و ساده بار نمیاری، یاد میگیری ک کسی نمیتونه ب راحتی حقت رو بخوره 

یکی سرمون کلاه گذاشته. ۱۱ تومن گرفت ۴ماهه نداد. مام شکایت کردیم‌ باید حق وکیل و هزینه دادرسی و... رو ...

ماهم ۳۰۰تومن ازمون رفته ۲سالم هست شکایت کردیم چندین جلسه هم دادگاه برگزار شد یک قرون فعلا ندادن

ماهم ۳۰۰تومن ازمون رفته ۲سالم هست شکایت کردیم چندین جلسه هم دادگاه برگزار شد یک قرون فعلا ندادن

اوه خدا صبرتون بده ۳۰۰ خیلیه. من همینم خیلی ناراحتم چون طرف زرنگ فرض کرده خودش رو.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

ماهم ۴۸۰ ملیون ازمون رفت شکایت کردیم ولی ب جایی نرسید 🥲

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
چرا فک‌میکنی گرفتن حقت ارزش نداره؟برای پولت نه، برای شخصیت و نفست ارزش قائل باشتهش ۱ تومن خرج شکایتت ...

هزینه شکایت همین حدود میشه که شما گفتین ،حداقل یک ماه از زندگی میفتی  ،پات به جاهایی باز میشه که انشالله خدا برات نخواد ،تهش هم چیزی دست آدمو نمیگیره ،یک جورایی سیستم قضایی مدافع خلافکارهاست. متاسفانه تجربشو داشتم