2777
2789

خیلی حالش بد شد اومدم خونشون تنها حالش بهتره خدارو شکر.همسرم نیامد پاش درد میکرد بهم گفتفردا برگرد گفتم‌حالا بببینم .اس مس داده خونه بهم ریختست بمون‌خونه بابات .من زن شلخته نمیخوام ۵ تا قابلمه شستم و....کار هروزش شده مدام جارو جنجال راه میندازه بعدش معذرت میخواد.بهش گفتم حلالت نمیکنم جای کمکته چرت وپرت میگی.کثیفه که کثیفه عجله ای امدم خونه بابام وظیفت بود توهم میامدی گفت ازت نمیگذرم گفتم به حضرت علی من ازت راضی نیستم .و....شما بودید چیکار میکردید مادرم فهمید ناراحت شدم گفتم گیر داده بشقابا گثیفه و....مادرم گفت فردا برو خونت گفت مردا همشون همینن بهونه میگیرن.شما بودید چی کار میکردید.کاش باعاش ازدواج نمبکردم خیلی پشیمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید چرت پرت گفتع

نه چند تا قابلمه نشسته مانده بود خوب که چی.دلم نخواسته بشورم.پدرم حالش بد شده بود یک شب بهم زنگ زدن تا صبح نفهمیدم چطور شد صبح غذا گذاشتم سریع رفتم .جای اینکه خودشم بیاد زبونش دراز شده

تو باید میکفتی همین ک هستتت تو ناراحتی بروو ی استیکر با مزه ایم میزاشتییی.... بابا بلد باشید مدیریت ...

مدام توی قهرو اشتیه هی فحش میده هی معذرت میخواد الان وظیفه اونم هست که بیاد

عزیزم درکت میکنم ان شاالله حال پدرت خوب بشه بزودی کاملا.🤲🏼 و اینکه فکر هیچی نکن .ارامش داشته باش. همه مردا هم همینن تقریبا گاهی  .  شوهر منکه واقعا  گاهی همینه و تازه خونه هم وقتی هستم یموقع و خونه هم دسته گل  مثل چند روز پیشا که بهانه الکی گرفت گفت خونه خیلی بهم ریختست🙁 چون چیزی که می خواست رو پیدا نمیکرد . 

عزیزم درکت میکنم ان شاالله حال پدرت خوب بشه بزودی کاملا.🤲🏼 و اینکه فکر هیچی نکن .ارامش داشته باش. ...

کلا زشته کاراش بهش گفتم حلالت نمیکنم .مادرم گفت من بودم همین الان میرفتم .گفتم من شما نیستم بیخود کرده گیر داده ۲۰ روزه بابامو ندیده بودم سرماخوردم .پدرم گفت نیا.بعد همسرم سرماخورد گفت ناقلید نیایید.اصلا عید بابامو ندیدم .به اون چیه

گفت بیا تنهام گفتم حال بابام خوب نشه نمیام بهش برخورده

شوهر منم جایی نمیاد بعد میگه بیا تنهام حوصلشم سر میره غذا و اینا هم می خواد منم یموقع میچینم میرم دیگه وقت شام گرسنه میشه و حوصلشم بعد از ظهری سر ممکنه بره .

جالب اینه که هنوز نرفتم میگه زود بیا تا دو ساعت دیگه منم میگم اون دو ساعت تو رفت و امدم تا برسم 🙄