2777
2789
عنوان

به پسره بگم خرید کن برام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 104 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیخوام سر این موضوع کات کتم ک فکر کنه گذا گشتم میخوام اول بگم فلان چیزو بخر اگر نخرید بگم من با ادم ...

ببین چرا همچین فکر میکنی که اگه پسری چیزی برات نخره یعنی خسیسه؟؟اصلا وظیفه نداره واست چیزی بخره مگه شوهرته که بهش بگی چیزی برات بخره؟؟

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

ببین چرا همچین فکر میکنی که اگه پسری چیزی برات نخره یعنی خسیسه؟؟اصلا وظیفه نداره واست چیزی بخره مگه ...

وقتی انتظار داره واسش بخرم طبیعیه ک منم انتظار داشته باشم ازش 

از دنیا عقبیا دخترای مردم از پارتنرشون ماشین و گوشی میزنن 

من انتظار ی شاخه گل دارم زیادیه؟

فعلا براش یچیزی میفرستم ببینم جوابش چیه نمیرم بیرون یهو حساب نکنه ی خرجی بره تو پاچه خودم

نه از همون اول بگو دلم میخواد به حسااب تو برای عیدی برین 

یا  تو شوخی بگو یعنی تو عیدی به من نمیدی گفت چی دلت میخواد یا عکس بفرست یا برریم فلان جان  که خرج کنه 

نه از همون اول بگو دلم میخواد به حسااب تو برای عیدی برین یا تو شوخی بگو یعنی تو عیدی به من نمیدی گف ...

میگم پیاممو جواب داد ریپلای زد گفت ک اگر اون شب ماشین خراب نمیشد خودم برا خودم میگرفتم دستم خالیه 

(۴ تومن خرج ماشین کرد منم اونجا بودم)

دیگ نمیشه چیزی بفرستم بگم بخر چیکار کننننم اوف

ببین چرا همچین فکر میکنی که اگه پسری چیزی برات نخره یعنی خسیسه؟؟اصلا وظیفه نداره واست چیزی بخره مگه ...

چرا اون از این توقع داره وقتی دختر خرج میکنه میخره تو رابطه دو طرف است اره این اگه خودش فقط بخره یه چیزی میگه خودم دلم خواست گرفتم حالا که عکس فرستاده یعنی من وظیفه تو میدونم برام خرج کنیی 

دختر وظیفه اشه ....؟؟

پسر نه 

اتفاقا برعکس پسر وظیفه اشه کادو بگیره اون درامد داره نه دختر تو خونه

وقتی انتظار داره واسش بخرم طبیعیه ک منم انتظار داشته باشم ازش از دنیا عقبیا دخترای مردم از پارتنرشون ...

اون پرنسس که از تو چیزی میخواد بعدشم اونایی که از پسره ماشین وگوشی میخوان بهشون چیز دیگه هم میدن خب از دنیا عقب باشم شرف داره به این از یه پسری که معلوم باهاش میمونم یا نه چیزی بخوام بخره همینطور برعکس چندشم میشه از این کار

چرا اون از این توقع داره وقتی دختر خرج میکنه میخره تو رابطه دو طرف است اره این اگه خودش فقط بخره یه ...

فقط زن وشوهر وظیفه دارن واسه هم خرج کنن نه دوست پسر ودختر

میگم پیاممو جواب داد ریپلای زد گفت ک اگر اون شب ماشین خراب نمیشد خودم برا خودم میگرفتم دستم خالیه (۴ ...

بهش بگو برو به مادرت بگو به من چه دستت خالیه