2777
2789
عنوان

رل داشتن چه جوریه

236 بازدید | 17 پست

من یکی زدم چیز خاصی نبود حسیم نداشت همش دعوا بود

بقیه چیکارا میکنن چه جوریه رل داشتن شما ک دارین

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

فرد خوب،هدف درست=قشنگه 

(نیاز هست تو هم ادم خوبی باشی)

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
فرد خوب،هدف درست=قشنگه (نیاز هست تو هم ادم خوبی باشی)

خوبیاش چیه 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با هم حرف می‌زدیم هر چی بود با هم در موردش صحبت میکردیم . مریض بود یادآوری میکردم داروشو بخوره . تا نصفه های شب با هم تلفنی صحبت میکردیم و ابراز علاقه ،دعوا هم میکردیم ولی خیلی کم . آدم با آدم هم فرق می‌کنه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

انتخاب درست آدم خوب خوبه و حس خوب داره ولی با آدم اشتباه فقط نابودت میکنه 

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بیشتر ببینید
خب با هم حرف می‌زدیم هر چی بود با هم در موردش صحبت میکردیم . مریض بود یادآوری میکردم داروشو بخوره . ...

ما حرفی نداشتیم واسه گفتن

خوبیاش چیه

خوبی رابطه داشتن؟

داشتن همراه،همدل،حامی 

تو شادی و غم شریک میشه 

فرد امنی هست برات 

شنونده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

شما صرفا دوست شدی که ببینی چیه و بگی به خودت دوست شدم 

این اشتباهه 

معلومه خوبی خاصی هم نداره

بیشتر ببینید
شما صرفا دوست شدی که ببینی چیه و بگی به خودت دوست شدم این اشتباهه معلومه خوبی خاصی هم نداره

اره میخواستم ببینم رل زدن چه جوریه

خب هر کی یه مدله .ما هر لحظه حرف داشتیم ولی بعد از رفتنش من جووون دادم تا آدم سابق بشم که نشدم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اره میخواستم ببینم رل زدن چه جوریه

نوشتم که با هدف درست 

اینجوری وارد رابطه نشو 

بیشتر ببینید
نوشتم که با هدف درست اینجوری وارد رابطه نشو

کسی زیاد پیشنهاد نمیده خودمم به کسی حسی ندارم

کسی زیاد پیشنهاد نمیده خودمم به کسی حسی ندارم

پیش میاد به وقتش 

بیشتر ببینید

نداشتم

ولی دوست دارم با شخص مناسب در زمان مناسب داشته باشم :)

رابطه با هدف

خودمم فرد مناسب شده باشم البته تا اون موقع

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊