2777
2789

بچه ها من خیلی بچگی شوهر کردم البته به اجبار خانواده و الانم دارم جدا میشم خیلی عذابم دادن تو این چند سال و

میدونم کارم خیلی اشتباه بوده 

ولی اگه کسی سرزنشم کنه بدون شک سکته میکنم از ناراحتی اگه میتونین دلداریم بدین اگه نه بیشتر ناراحتم نکنید

من وقتی 16 سالم بود یعنی اون زمان یعنی پارسال

پسر داییم ک اونم زن داره بهم پیام داد با حرفای بشدت احساسی فریبم داد و من به مدت یه ماه باهاش حرف زدم زنش هم فامیلمونه یعنی خیلی دوسش دارم بعد فهمیدم میخواسته ازم سو استفاده جنسی کنه ک دیگه باهاش حرف نزدم تا به امروز 

یعنی فقط من یه ماه باهاش حرف زدم بعد چند وقت پی به اشتباهم بردم خیلی گریه کردم ک کاش دستم قطع میشد جوابشو نمیدادم

خیلی پشیمونم حس میکنم ادم هرزه ایی ام به اون دختر خیانت کردم به مادر و پدر اون دختر به همه خیانت کردم 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصد گول زدنتو داشته توام توشرایط بد احساسی و زجر بودی جوابشو دادی ولی خدا کمک کرده ادامه ندادی خدا دوسستت داشته ی زندگی و خراب نکنی و اینکه درونت وجدان وجود داره اینا همه نشانه های خوبشه عزیزم خدا اگر نمیخاست تو تا ناکجا پیش میرفتی خدا خیلی دوستت داشته

ادامه نده

حس ششمم خیلی قویه فک میکنم نیاز عاطفی داری کمبود محبت داری باصحبت بااین فک کردی کمبود محبتت برطرف میشه وگرنه توفاز خیانت نبودی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید