2777
2789

سلام خانوما

یه جایی خوندم مجموع تراکنش های بانکی از یه حدی بیشتر بشه یارانه رو قطع می کنن

حالا اگه کسی به خاطر مشکلات شدید مالی بیاد ماشینش رو بفروشه به خاطر پولی که یک جا اومده به حسابش یارانه اش رو قطع می کنن؟

اون شخص اگه وضع مالیش خوب بود که مجبور نمیشد تنها ماشینش رو بفروشه که چندان گرون قیمت هم نیست ولی خب خودم فکر می کنم قطع می کنن این طور نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم ولی همسرم تو حساباش که پول نبوده، چک داشته ازش، از حساب دیگه زد به اون براش مالیات بریدن. چون گردش مالیش زیاده گفتن. بعدم دهکمون شد ۹ و یارانه بسلامتی قطع🤣🤣🤣

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نمیدونم ولی همسرم تو حساباش که پول نبوده، چک داشته ازش، از حساب دیگه زد به اون براش مالیات بریدن. چو ...

با این موردی که شما گفتی فکر کنم تا چند وقت دیگه یارانه همه به ترتیب قطع بشه یعنی طرف بره از بی پولی کلیه اش رو بفروشه چون کلی پول اومده حسابش دیگه یارانه نمی گیره😂😅

با این موردی که شما گفتی فکر کنم تا چند وقت دیگه یارانه همه به ترتیب قطع بشه یعنی طرف بره از بی پولی ...

چی بگم والا

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اسی اول فروردین یارانه گرفتی؟ امروز رفتم برای من نیامده

اول فروردینی ها رو تا الان باید داده باشن اگه یه سر بری کافی نت بپرسی میگن باید چیکار کنی چند روز پیش یکی اومده بود ببینه چرا یارانه اش قطع شده

گردش حساب اگه یهو بره بالا و تغیر کنه دهکو تغیر میدن 

ربطیم نداره چ عضوی از خانواده حتی همسر یا فرزند 

مجموع گردش حساب کل خانواده رو حساب میکنن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
مآه قبل دادن اما این ماه نه کالا برگ رو هم نگرفتم

احتمالا قطع شده باید پیگیری کنید یا از کسایی که هم زمان با شما یارانه می گیرن بپرسین برای ما رو بیست و پنجم می دادن 

مثلا به جای پدر که سرپرست خانوار هست بریزیم به حساب مادر که سرپرست نیست سهم یارانه مادر قطع نمیشه؟

فکر نمیکنم قطع بشه 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏